Ενδιαφέροντα

Τηλεφωνικό σεξ: Γιατί κάποιους τους εξιτάρει;

Τηλεφωνικό σεξ: Γιατί κάποιους τους εξιτάρει;

Το τηλεφωνικό σεξ αποτελεί ίσως τον τελειότερο τρόπο για να έρθετε σε “επαφή” με τον σύντροφό σας, όταν βρίσκεστε μακριά ο ένας από τον άλλο. Ξέρω πως υπάρχουν αρκετά άτομα διαβάζουν αυτή την πρόταση από πολύ επιφυλακτικά και διστακτικά. Ίσως ακόμη και να το σκέφτονται με μια έκφραση ελαφρού σοκ στο πρόσωπό τους, ειδικά κάνοντας “προβολή” τους εαυτούς τους ή το…ταίρι τους να επιδίδονται σε καυτές αλληλοεξομολογήσεις – και όχι μόνο – δια τηλεφώνου.

Κάποιοι ακόμα θα το θεωρήσουν έως και γραφικό και αστείο.

Όμως, πιστέψέ με, από τη στιγμή που θα ξεπεράσετε ένα αρχικό, πιθανότατα, στάδιο αμηχανίας η συνέχεια μπορεί να αποδειχτεί πολύ… ελκυστική.

Υπάρχουν “μυστικά” ή πρακτικές και λεπτομέρειες που μπορούν να απογειώσουν την εμπειρία;

Πρώτα από όλα, χρειάζεται να ενεργοποιήσετε και απελευθερώσετε την ερωτική σας φαντασία. Και οι δυο σας.

Άνοιξε το μυαλό και τα θέλω σου, ακόμα και τους πιο σκοτεινούς του πόθους και φαντασιώσεις και μοιραστείτε τις. Αν διστάζεις, είτε γιατί δεν το έχετε ξανακάνει, ή γιατί η σχέση σας είναι σε στάδιο τέτοιο που δεν έχετε αποκτήσει αντίστοιχη οικειότητα, σκέψου πως το τηλέφωνο έχει την ίδια άνεση με μια οθόνη σχεδόν – δεν είσαι αναγκασμένη να αντικρύζεις τον άλλο. Άρα κάνει τη διαδικασία, συνήθως, ευκολότερη.

Δεύτερη παράμετρος, το τηλεφωνικό σεξ δεν είναι συζήτηση και μόνο. Περιλαμβάνει και άγγιγμα – του εαυτού σας ο καθένας, αλλά άγγιγμα, χάδι, επαφή, ικανοποίηση. Αυτοικανοποίηση. Για να δώσετε μεγαλύτερη ένταση (και να έχετε εντυπωσιακότερο “τελικό αποτέλεσμα”) αρχίστε να περιγράφετε με μεγάλη λεπτομέρεια τι κάνετε κάθε στιγμή ΚΑΙ εσείς. Όχι μόνο τι θα θέλατε να σας κάνει ο άλλος. Βήμα βήμα, εκατοστό εκατοστό πείτε του που και πως χαιδεύεστε. Περιγράψτε του, όσο καλύτερα μπορείτε και όχι μόνο με γενικότητες τύπου “μωρό μου είμαι ερεθισμένη”, τι σας κάνει να νοιώθετε το κάθε άγγιγμά σας.

 

Ζητήστε ξεκάθαρα κάθε τι που φαντασιώνεστε πως σας κάνει, να το αναφέρει ο ίδιος, περιγραφικά και με ένταση, πάθος. Αν νοιώσετε πως δεν το νοιώθει, πως δεν το ζει και απλώς επαναλαμβάνει φράσεις σαν από σενάριο, καλύτερα να το διακόψετε. Δεν υπάρχει νόημα σε αυτό.

Επίσης, μην περιοριστείτε σε απλή, “ξερή” σεξοσυζήτηση. Φτιάξτε σενάριο. Προ-συμφωνείστε την υπόθεση και τους ρόλους και ξεκινήστε να παίζετε. Ειδικά αν κάποιος από τους δυο σας είναι και κάπως φετιχιστής, θα βοηθήσει τις φαντασιώσεις του.

Δυο συμβουλές ακόμη. Η πρώτη αφορά στον γλωσσοδέτη που, πιθανόν, να πάθετε την πρώτη φορά. Συμβαίνει και …στους καλύτερους, μην αγχώνεστε. Αν δεν νοιώσετε να σας βγαίνουν οι λέξεις που θέλετε, ξεκινήστε πιο ήρεμα, χαλαρά και τρυφερά. Εκφράστε απλώς λαχτάρα και επιθυμία να τον δείτε: “πόσο θα ήθελα να είσαι εδώ δίπλα μου απόψε” ή “πόσο μου λείπει όταν με κρατάς σφιχτά αγκαλιά”. Εσείς θα τα πείτε με τον δικό σας τρόπο. Έχετε τους δικού σας κώδικες επικοινωνίας. Χρησιμοποιήστε τους.

Το δεύτερο έχει να κάνει με την….χωροταξία και τα τυχόν βοηθήματα. Φροντίστε, ιδανικά, να κάθεστε κάπου άνετα και αναπαυτικά, σε χώρο που σας ηρεμεί, και με φωτισμό που βοηθά την ερωτική σας επιθυμία. Και οποιοδήποτε βοήθημα πιθανότατα χρειαστείτε, ας το έχετε…πρόχειρο. Δεν θα πρότεινα να σηκώνεστε εν μέσω….καυτής συζήτησης για να ψάξετε τον αγαπημένο σας δονητή!

Καλή…. συνομιλία λοιπόν.

ΠΗΓΗ: queen.gr

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews