Αθλητικά

Τηλεφώνημα για βόμβα στο ΟΑΚΑ!

Τηλεφώνημα για βόμβα στο ΟΑΚΑ!

Την εκκένωση του ΟΑΚΑ στο εν εξελίξει ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα ζήτησαν οι άνθρωποι της «πράσινης» ΚΑΕ, καθώς υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα!

Αυτό δεν ξανάγινε! Ένα σάιτ και μία εφημερίδα δέχθηκαν τηλεφώνημα πως υπάρχει βόμβα στο ΟΑΚΑ, η οποία υποτίθεται πως θα έσκαγε στις 23:00, στο εν εξελίξει ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της «πράσινης» ΚΑΕ να ζητήσουν την εκκένωση του γηπέδου! Εκείνη τη στιγμή στο κλειστό του Αμαρουσίου ήταν περίπου 15.000 φίλοι του «τριφυλλιού» και αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαβουλεύσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με την τύχη της αναμέτρησης.

«Υπήρξε τηλεφώνημα σε ένα σάιτ και μία εφημερίδα πως στις 23:00 θα εκραγεί βόμβα. Μας ενημέρωσε η αστυνομία, ψάξαμε παντού και αποφασίστηκε να γίνει η εκκένωση του γηπέδου. Μπορεί να είναι ένα… χιούμορ, αλλά πρέπει να το αδειάσουμε. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι μέσα με τον διαιτητή και τον κομισάριο για να αποφασιστεί τι θα γίνει», ανέφερε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews