Αθλητικά

«Την Κυριακή θα ισχύσει ο ΝΟΜΟΣ της ΤΟΥΜΠΑΣ»

«Την Κυριακή θα ισχύσει ο ΝΟΜΟΣ της ΤΟΥΜΠΑΣ»

Επιθετική ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 4 για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ανακοίνωση για να «ξυπνήσει» τους παίκτες του ΠΑΟΚ εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και τους οπαδούς που θα δώσουν το παρών στην Τούμπα, εξέδωσε η ΘΥΡΑ 4.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του δικέφαλου του βορρά βγαίνει στην επίθεση και προτρέπει τους ποδοσφαιριστές του Άγγελου Αναστασιάδη να ξεχάσουν τα χριστιανικά ήθη του προπονητή και να αντιμετωπίσουν τους «ερυθρόλευκους» με ποδοσφαιρικό μίσος, ενώ παράλληλα προτρέπει και τον κόσμο να μην δείξει καθόλου ανοχή στο «στημένο», όπως τον χαρακτηρίζει, διαιτητή (ακόμα δεν έχει οριστεί).

Η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας με τον γαύρο είναι ένας από τους 13 τελικούς που απομένουν. Η μόνη διαφορά με τους υπόλοιπους 12 είναι ότι αυτό το ματς είναι από σήμερα ΑΣΟΣ. Ο Άσος θα έρθει είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά. Προτρέπουμε τον κόσμο να μην δείξει καθόλου ανοχή στο στημένο κοράκι που θα ορίσουν τα σκυλιά του Μαρινάκη.

Επίσης όποιος πάει στο γήπεδο καλό είναι να αφήσει την ψυχραιμία του στο σπίτι και να έρθει στην Τούμπα με τα όπλα του, δηλαδή φωνή και πάθος. Προτρέπουμε τους παίκτες μας να ξεχάσουν τα χριστιανικά ήθη του προπονητή μας και να αντιμετωπίσουν τους γαύρους με μίσος, ποδοσφαιρικό… Η οργή μας για τα όσα έχουμε δει ας ξεσπάσει στους παίκτες τον προπονητή και την διοίκηση της ομάδας-εγκληματικής οργάνωσης. Την Κυριακή θα ισχύσει ο ΝΟΜΟΣ της ΤΟΥΜΠΑΣ και αν δεν έρθει το πρέπον αποτέλεσμα…»

πηγή: sportit.gr

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews