Κόσμος

Με την Κριστίν Λαγκάρντ θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός την επόμενη εβδομάδα

Με την Κριστίν Λαγκάρντ θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός την επόμενη εβδομάδα

Συνάντηση με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, θα έχει την επόμενη εβδομάδα στην Ουάσιγκτον ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένη μέρα και ώρα.

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος αναμένεται στη Νέα Υόρκη το Σάββατο, θα βρίσκεται στην Ουάσινγκτον από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη (1-3 Οκτωβρίου).

Κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο κ. Ράις, απαντώντας σε ερώτηση για την αποστολή της τρόικας στην Αθήνα, στο πλαίσια της πέμπτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, ανέφερε ότι συνήθως η αποστολή παραμένει δυο εβδομάδες, ενώ δεν είπε για το πότε ακριβώς τα μέλη του κλιμακίου της τρόικας θα αναχωρήσουν από την Ελλάδα.

Σε ερώτηση αν θα ζητηθούν νέα μέτρα, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ δεν θέλησε να απαντήσει, από τη στιγμή που η αποστολή της τρόικας βρίσκεται στην Αθήνα για την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, επαναλαμβάνοντας ότι στόχος του ΔΝΤ και των εταίρων του είναι να βοηθήσουν την Ελλάδα να επιτύχει ανάπτυξη και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ανεργίας.

Πηγή in.gr

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews