Πολιτική

Την παραίτηση του Χατζηδάκη ζήτησε ο Λοβέρδος

Την παραίτηση του Χατζηδάκη ζήτησε ο Λοβέρδος

Την παραίτηση του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη ζήτησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος, υποστηρίζοντας ότι ενέπλεξε την ελληνική κοινωνία σε μία άνευ λόγου περιπέτεια, ενώ κατέστησε οιονεί μνημονιακή υποχρέωση θέματα που δεν έπρεπε.

Ο κ. Λοβέρδος, δήλωσε ότι ο ίδιος θα ψηφίσει το νομοσχέδιο, τονίζοντας ότι οι νέες ρυθμίσεις που έγιναν κατόπιν παρεμβάσεων άλλων υπουργών, δημιουργούν ένα νέο πλαίσιο που δεν επιτρέπουν στον κ. Χατζηδάκη να παραμείνει στη θέση του.

«Χατζηδάκης ρώτησε, Χατζηδάκης απάντησε, Χατζηδάκης αξιολόγησε. Ενέπλεξε όλη την ελληνική πολιτική σκηνή σε μια περιπέτεια άνευ λόγου και τώρα, με πρωτοβουλία του κ. Τσαυτάρη που άλλαξε το πλαίσιο, είναι μείζον θέμα η παραμονή του στην κυβέρνηση, πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του» υποστήριξε ο κ. Λοβέρδος.

Αφορμή ήταν η συζήτηση στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών στην οποία ο κ. Λοβέρδος θέλησε ως εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών να ξεκαθαρίσει, όπως είπε, τη θέση του για αυτό το θέμα.

Πηγή ysterografa

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link