Ενδιαφέροντα

Της άρεσε τόσο το SEX με σκύλους που το μαγνητοσκοπούσε με το κινητό της [εικόνες]

Της άρεσε τόσο το SEX με σκύλους που το μαγνητοσκοπούσε με το κινητό της [εικόνες]

Η αστυνομία έκανε έλεγχο σε νεαρή για ναρκωτικά και τελικά αποδείχτηκε ότι κτηνοβάτης, η οποία μάλιστα τραβούσε βίντεο την ώρα που έκανε σεξ με σκύλους!

Η 25χρονη Τζένα Λουίζ Ντρίσκολ από την Αυστραλία όχι μόνο έκανε σεξ με σκύλους, αλλά τραβούσε και βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο, μια κίνηση που όπως αποδείχτηκε την έφερε αντιμέτωπη με τον νόμο και έκανε το πρόσωπο της να φιγουράρει σε πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης.

sex-skilosΌλα ξεκίνησαν κατά την διάρκεια αστυνομικής έρευνας που αφορούσε σε πιθανές επαφές που μπορεί να είχε η 25χρονη με εμπόρους ναρκωτικών. Στα πλαίσια της έρευνας οι αστυνομικοί έψαξαν το κινητό τηλέφωνο της Τζένα και έπαθαν σοκ. Αυτό που αντίκρισαν δεν είχε σχέση με ναρκωτικές ουσίες αλλά βρήκαν τρία βίντεο στα οποία η γυναίκα έκανε σεξ με ένα σκύλο.

Η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, ενώ την Πέμπτη εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Κουίνσλαντ, όπου και την «συνέλαβε» ο φακός των παπαράτσι. Σχετικά με την τύχη του ζώου, οι Αρχές δεν μπορούν να κάνουν κάτι επειδή πρέπει πρώτα να αποδειχτεί ότι υπήρξε βάναυση μεταχείριση από πλευράς της. Πάντως, σύμφωνα με γείτονες της 25χρονης, στο σπίτι της φιλοξενείται εδώ και αρκετά χρόνια ένα πιτ μπουλ.

sex-skilos-2 σεχ-σκιλοσ-3

koolnews.gr

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews