Ελλάδα

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την 42η επέτειο του Πολυτεχνείου

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την 42η επέτειο του Πολυτεχνείου

«Τιμούμε στις 17 Νοέμβρη την εξέγερση της νέας γενιάς για Παιδεία, Ελευθερία, Δημοκρατία», αναφέρει στην δήλωση του για την επέτειο του Πολυτεχνείου ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Τιμούμε στις 17 Νοέμβρη την εξέγερση της νέας γενιάς για Παιδεία, Ελευθερία, Δημοκρατία. Τιμούμε τους αγώνες για Ανθρώπινη αξιοπρέπεια», αναφέρει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Δεσμευόμαστε να εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια για καλύτερη Παιδεία, περισσότερη Δημοκρατία, ουσιαστική ασφάλεια. Στις κρίσιμες αυτές ώρες ενώνουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στον αυταρχισμό, τη μισαλλοδοξία και την τρομοκρατία», συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Είπε επίσης ότι διεκδικούμε κοινή ευρωπαϊκή πολιτική απέναντι στις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές με ουσιαστική αλληλεγγύη και σταθερή προσήλωση στις αρχές, τις αξίες και τις κατακτήσεις της Ευρώπης.

«Επιμένουμε σε πολιτικές που οδηγούν πιο γρήγορα στην έξοδο από την κρίση, τη συνοχή της κοινωνίας, την τόνωση της απασχόλησης, τη στήριξη της νέας γενιάς», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews