Μουσική

«Το πιο δικό μου ψέμα»: Ο Θοδωρής Τσάτσος στο Micraasia Fez!

«Το πιο δικό μου ψέμα»: Ο Θοδωρής Τσάτσος στο Micraasia Fez!

Στο πιάνο ο συνθέτης Γρηγόρης Πολύζος Την Τετάρτη 21 Ιουλίου, στην ταράτσα του Micraasia Fez, ο ερμηνευτής και στιχουργός Θοδωρής Τσάτσος και ο συνθέτης και ενορχηστρωτής Γρηγόρης Πολύζος, θα παρουσιάσουν ζωντανά την δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Το πιο δικό μου ψέμα».

Το album «Το πιο δικό μου ψέμα» αποτελεί την πρώτη δισκογραφική εργασία του Θοδωρή Τσάτσου ο οποίος υπογράφει τους στίχους των τραγουδιών οι οποίοι ντύθηκαν με μελωδίες εξαιρετικών δημιουργών όπως οι Γρηγόρης Πολύζος, Κώστας Γάκης, Δημήτρης Ιλεμόσογλου, Σπύρος Παρασκευάκος και Γιώργος Κυριάκος.

Στο album συμμετέχουν η στιχουργός Αθηνά Σπανού που υπογράφει ένα τραγούδι («Η πέτρα και η χίμαιρα») και η ερμηνεύτρια Πολυξένη Καράκογλου σε δύο τραγούδια («Ξόρκι» και «Όλου του κόσμου οι άνθρωποι»).

Παράλληλα θα απολαύσουμε και γνωστά τραγούδια αγαπημένων δημιουργών του Θοδωρή Τσάτσου όπως των Σταμάτη Κραουνάκη, Στέφανου Κορκολή, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα, Μίλτου Πασχαλίδη και πολλών άλλων.

Ο Θοδωρής Τσάτσος σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται στην “Black Light”, μια κοινωνική επιχείρηση που απασχολεί κυρίως τυφλούς εργαζόμενους. Οργανώνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια σε

καταστήματα λιανικής πώλησης, ώστε να εξυπηρετούν σωστά πελάτες με οπτική αναπηρία. Επίσης γίνονται βιωματικά εργαστήρια σε σχολεία και εταιρίες, ώστε να εξοικειωθούν μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού με την τυφλότητα και γενικά τις αναπηρίες.

Παράλληλα εργάζεται ως ψυχολόγος και είναι συνιδρυτής του εθελοντικού οργανισμού «Διαβάζω για τους άλλους», ο οποίος προωθεί την ισότιμη πρόσβαση ατόμων με απώλεια όρασης στη γνώση και τη λογοτεχνία.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι στα εφηβικά του χρόνια. Έκανε μαθήματα τραγουδιού για οκτώ χρόνια με τη δασκάλα φωνητικής Ασημίνα Μόρφη. Από την ηλικία των δεκαοκτώ άρχισε να συμμετέχει ως τραγουδιστής σε συγκροτήματα που έπαιζαν κομμάτια ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου. Κατά την ίδια περίοδο ξεκίνησε να γράφει τους πρώτους του στίχους. Έχει γράψει τη συλλογή διηγημάτων, «Εκτός οπτικού πεδίου» (εκδ. Εύμαρος) ενώ πρόσφατα παρουσίασε το πρώτο ολοκληρωμένο album του με τίτλο «Το πιο δικό μου ψέμα» που κυκλοφορεί από την MLK.

Την ενορχήστρωση και την επιμέλεια της παραγωγής υπογράφει ο Γρηγόρης Πολύζος ενώ η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Ηλία Λάκκα στο Studio Odeon.

Ο δίσκος συνδυάζει ηχητική ποικιλομορφία χάρη στην ενορχήστρωση και στα παιξίματα κορυφαίων μουσικών που έπαιξαν στο album και έδωσαν ποιότητα και αίσθημα!

Κατά τη διάρκεια της παράστασης θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Είσοδος: 7ε

Τετάρτη 21 Ιουλίου

Ώρα έναρξης: 21.00

Micraasia Fez [Πολ. Συλ. Οι Λαοί της Μ. Ασίας] Κωνσταντινουπόλεως 70, Αθήνα, τηλ. Κρατήσεων: 6976873207

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

  • «Θα ‘δινα τα πάντα!»

    Ο Αγγελος Ανδριανός, ο ερμηνευτής με την αισθαντική φωνή και την ξεχωριστή χροιά μετά από τα εξαιρετικά...

  • «Έλα»

    Πέρα από την εξαιρετική ερμηνεία της Σαλίνας ακούστε με ιδιαίτερη προσοχή και την ευαίσθητη αλλά ταυτόχρονα και...

  • «60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος»

    Ο Χρήστος Νικολόπουλος γιορτάζει με μία μεγάλη περιοδεία τα 60 του χρόνια στον πολιτισμό! Ο Χρήστος Νικολόπουλος,...

  • «Πάμε Να Φύγουμε»

    O Χρήστος Κούρτογλου επανέρχεται στο μουσικό προσκήνιο κυκλοφορώντας το νέο single από το επερχόμενο άλμπουμ του, με...

Copyright © 2015-2016 Clevernews