Ελλάδα

Το Ποτάμι θα παρουσιάσει λύσεις για την οικονομία

Το Ποτάμι θα παρουσιάσει λύσεις για την οικονομία

Το Ποτάμι αύριο το μεσημέρι στις 13:00 στον όγδοο όροφο του ΕΒΕΑ, θα παρουσιάσει τις λύσεις που προτείνει για την οικονομία, σε διακαναλική συνέντευξη τύπου.

Μάλιστα ο Επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος θα έχει στο πλάι του, τα οκτώ πρόσωπα – κλειδιά που προτείνει το Ποτάμι για την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Τα πρόσωπα αυτά είναι διακεκριμένες προσωπικότητες, με σημαντική εμπειρία και έχουν συγκεκριμένες προτάσεις για το κορμό του βασικού σχεδίου εξόδου από την κρίση.

Πιο συγκεκριμένα θα δεχθούν ερωτήσεις οι κ. Χάρης Θεοχάρης υποψήφιος βουλευτής και πρώην γενικός γραμματέας Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών, η κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη καθηγήτρια οικονομικών και υποψήφια βουλευτής, ο Μάνος Ματσαγγάνης οικονομολόγος και Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Μάνος Ματσαγγάνης, Στρατής Μούγερ επιχειρηματίας, Λενιώ Μυριβήλη των Οικονολόγων, Γιώργος Παγουλάτος Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών, ο Θανάσης Σκόκος διπλωματούχος μηχανικός/ΜΒΑ και τέλος ο οικονομολόγος Πάνος Τσακλόγλου, που υπήρξε από τους πιο ικανούς συνεργάτες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews