Κόσμος

Τον πόναγε η κοιλιά του και ανακάλυψε ότι είχε… έμμηνο ρύση!

Τον πόναγε η κοιλιά του και ανακάλυψε ότι είχε… έμμηνο ρύση!

Δεν πίστευε στα αυτιά του ένας 44χρονος άνδρας όταν οι γιατροί τού εξήγησαν πού οφείλονται οι έντονοι πόνοι που ένιωθε στην κοιλιά του και το αίμα που ουρούσε!

Ο άνδρας από την επαρχία Zhejiang της Κίνας συνοδευόμενος από την επί 10 χρόνια σύζυγό του, επισκέφθηκε έναν τοπικό γιατρό ο οποίος αφού τον εξέτασε, του ανακοίνωσε ότι το αίμα που ουρούσε ήταν αίμα… περιόδου και οι πόνοι οφείλονταν στην έμμηνο ρύση!

Κάνοντας σειρά εξετάσεων, ο άνδρας διαπίστωσε ότι είχε μεν το ανδρικό μόριο, ωστόσο είχε και πλήρη ανάπτυξη γυναικείων γεννητικών οργάνων -μήτρα και ωοθήκες. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι είχε ένα ζεύγος XX χρωμοσωμάτων τα οποία τον καθιστούν κατ’ ουσίαν γυναίκα, ενώ δεν έχει ούτε το μήλο του Αδάμ!

Οι γιατροί αναφέρουν ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια ιατρική περίπτωση ερμαφρόδιτου, ενώ δυστυχώς για την περίπτωσή του, η θεραπεία που λαμβάνουν οι ερμαφρόδιτοι που επιλέγουν τελικά το φύλο τους, δεν θα είναι αποτελεσματική για εκείνον λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του. Τέτοιες θεραπείες αποδίδουν είτε σε παιδιά είτε σε εφήβους.

πηγή: newpost.gr

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews