Γνώμες

Τώρα είναι η στιγμή της μεταστροφής !!!

Τώρα είναι η στιγμή της μεταστροφής !!!

Υπήρξε στον πλανήτη μας ένα μεγάλο χρονικό στάδιο με πολλή υπομονή. Η υπομονή είναι ιδιότητα της θέλησης. Είναι η απόλυτη προσήλωση στον στόχο.

Στόχος του πλανήτη ήταν η μεταστροφή του και μας δόθηκε η ανάλογη υπομονή.

Ο άνθρωπος πάντα είχε την ελευθερία να επιλέξει τον δρόμο, μέσα από τους Θείους Νόμους.

Να επιλέξει δηλαδή να βιώνει τον δρόμο Του όχι απλώς να τον λέει ή να επιλέξει να απορρίψει τον δρόμο Του ή ακόμη χειρότερα να νομίζει ότι είναι στον δρόμο Του, τον οποίο ο άνθρωπος τον «έκοψε» και τον «έραψε» στα μέτρα του, βάζοντας μέσα στον Θείο Δρόμο την αλαζονεία, την υπεροψία, την παραδοπιστία. Αλλά στα λόγια είμαστε πρώτοι και στο να λέμε στον άλλον να πιστέψει στον Θεό.

Η χρονική στιγμή της μεταστροφής αυτής είναι γνωστή σε όλους όσους αναζήτησαν, μόχθησαν, πόνεσαν, ταπεινώθηκαν, για τη Μία και μοναδική Αλήθεια, η οποία βρίσκεται μέσα στον Λόγο Του.

Όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά σε πόσα χρόνια θα γίνουμε 48 χρονών, 58, 60 κλπ. Δεν είναι κρυφό. Στο χέρι μας είναι να αξιοποιήσουμε τις διαδρομές μας προς κάθε ηλικία.

Ο κόσμος ακόμη δεν έχει καταλάβει πως για μία μετάβαση χρειάζεται μία αλλαγή.

Οι άνθρωποι αυτή την αλλαγή τη βαφτίζουν καταστροφή και όχι αναγέννηση. Το χειρότερο είναι πως όχι μόνο τη βαφτίζουν, αλλά τη νιώθουν ως καταστροφή.

Ότι παλιό έχει εξυπηρετήσει το σκοπό του, τότε παρέρχεται. Αν δεν το αποδεχτώ, τότε καταδικάζω τον εαυτό μου να μένει κολλημένος σε πρότυπα & στερεότυπα που δεν έχουν πιά κανένα ρόλο, προς την ανάπτυξη- αναβάθμιση αλλά με κρατάνε σε μορφή «βάλτου».

Αν προσπαθήσω να φορέσω τα παπούτσια που φορούσα όταν ήμουν 3 σαφώς και δεν μου κάνουν… αυτό είναι παρελθόν έχει παρέλθει και δεν μου προσφέρει τίποτε πια.

( αναγέννηση )

Δωροθέα

 http://zefira21.blogspot.gr

Σχόλια

Γνώμες

Περισσοτερα στην κατηγορια Γνώμες

Copyright © 2015-2016 Clevernews