Κόσμος

Τουρκία: Επίκειται σύλληψη του γιου του Ερντογάν!

Τουρκία: Επίκειται σύλληψη του γιου του Ερντογάν!

Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες που μεταδίδονται από την Τουρκία, μετά τη σύλληψη δεκάδων ατόμων, περιλαμβανομένων πολύ γνωστών επιχειρηματιών, γιών υπουργών και συμβούλων της κυβέρνησης Ερντογάν, για υπόθεση διαφθοράς και χρηματισμού για προσφορές σε δημόσια έργα.Από την Κωνσταντινούπολη, διαρρέουν εξάλλου πληροφορίες για επικείμενη σύλληψη ακόμα και του γιου του ίδιου του Τούρκου Πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η έρευνα αναμένεται να στραφεί εναντίον τεσσάρων Υπουργών, μεταξύ των οποίων και ο αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα, Εγκεμέν Μπαγίς, για τον οποίο, φαίνεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να υπάρχει οπτικό υλικό, την στιγμή που λαμβάνει από επιχειρηματία το ποσό του ενάμιση εκατομμυρίου δολαρίων.

Μετά τις εξελίξεις αυτές, ο Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος θεωρεί τη δικαστική έρευνα μέρος της “βρώμικης” επιχείρησης εναντίον της κυβέρνησής του, δεν αποκλείεται να προχωρήσει εντός της ημέρας σε ανασχηματισμό.

Διασυνδέοντας την έρευνα, με τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του καλοκαιριού, ο Τούρκος Πρωθυπουργός υπαινίχθηκε ότι πρόκειται για συνομωσία με ξένο δάκτυλο, με παραφιάδες, όπως είπε και εντός της Τουρκίας.

Πηγή ikypros.com

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews