Γνώμες

Τους θέλω και τους δύο

Τους θέλω και τους δύο

Εντάξει και σε ποια δεν έχει τύχει…Ο ένας είναι κακό παιδί, ανεβάζει τη λίμπιντο, ανοίγει τα τσάκρας και γενικά ό,τι βρει το ανοίγει. Αλλά ο άλλος είναι ευγενικός, σταθερός, μπορείς να ακουμπήσεις επάνω του και ξέρει να φέρεται. Ποιον να πετάξεις, ποιον να κρατήσεις; Τους θέλεις και τους δύο, κακό είναι; Ε, κομμάτι…

 

Υπάρχει πρόβλημα στον άνθρωπο με το θέμα της πολυγαμίας. Εκτός από κάτι περίεργες κοινότητες με εφηρμοσμένη πολυγαμία ή πολυανδρία και βέβαια εκτός των ισλαμικών πρακτικών, ο άνθρωπος κλωτσάει με την πολυγαμία. Και οι γυναίκες και οι άντρες. Και κλωτσάνε και με τις διπλές σχέσεις. Όσο και να νιώθουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, κάποια στιγμή επικρατεί η κούραση . Συνήθως εκεί τους παίρνει μπάλα και τους δυο και τρώνε και οι δυο πόδι και η γυναίκα προχωράει στον επόμενο.

 

Ποτέ δεν φταίει αποκλειστικά η γυναίκα που ζει μια τέτοια κατάσταση. Οπωσδήποτε υπάρχουν ακάλυπτα θέματα, πτυχές της προσωπικότητάς της που δεν καλύπτονται, μπορεί να υπάρχει και κάποια διάθεση εκδίκησης ακόμα. Γιατί η απιστία είναι ένα βαρύ νόμισμα στο χρηματιστήριο της αγάπης, και πολλές φορές τα σπασμένα, τα πληρώνουμε ακριβώς με αυτό το νόμισμα.

 

Αν μπορούσαμε – αν λέμε – να έχουμε φανερά και ξάστερα αυτές τις δύο σχέσεις, ίσως να μην υπήρχε πρόβλημα. Αλλά απέχουμε ακόμα πολύ από αυτήν την κοινωνία, και ίσως και να μην την δούμε ποτέ, γιατί δεν προβλέπεται από τη βιολογία μας. Οπότε και οι δύο σχέσεις μολύνονται από την αίσθηση του ψεύδους, της απάτης και της ντροπής. Και κάτι ακόμα: η γυναίκα που εμπλέκεται σε ένα τέτοιο παιχνίδι, τείνει να θεωρεί και τους δύο συντρόφους της κορόιδα, χάνει την εκτίμησή της και στους δύο. Τι σχέση να κρατηθεί αν δεν νιώθουμε και λίγο σεβασμό για την προσωπικότητα του συντρόφου μας;

 

Γι’ αυτό καλό είναι να αποφεύγονται τέτοια μπλεξίματα. Για το καλό σας το λέω, δεν το λέω από ζήλια που δεν έτυχε σε μένα.

Σχόλια

Γνώμες

Περισσοτερα στην κατηγορια Γνώμες

Copyright © 2015-2016 Clevernews