Αθλητικά

Τρινκιέρι: “‘Εκανα πολλά λάθη…”

Τρινκιέρι: “‘Εκανα πολλά λάθη…”

“Η παρουσία μας στη Σλοβενία μπορεί να χαρακτηριστεί με μόνο μία λέξη: Αποτυχία. Την ίδια στιγμή, έκανα κι εγώ πολλά λάθη, τα οποία οδήγησαν σε καταστροφικά αποτελέσματα. Δε μπορεί κανείς να κατηγορήσει τους παίκτες. Έκαναν ό,τι μπορούσαν”, είπε χαρακτηριστικά στη “sport-express.ru”.

Σε ερώτηση σχετικά με τα όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης μετά τον αποκλεισμό (σ.σ. για ξεκαθάρισμα στην ομάδα), ο κόουτς Τρινκιέρι είπε ότι ήδη έχει συζητήσει με τον αρχηγό της ομάδας, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι πιθανότατα θα χρειαστεί να αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες…

“Γνωρίζω τι έχει στο μυαλό του ο Βασίλης, συζήτησα μαζί του για τις αλλαγές, το ξεκαθάρισμα, πείτε το όπως θέλετε. Αλλά πιθανότατα θα χρειαστεί να αποχωρήσει ένας αριθμός παικτών”. 

Τέλος, ο Τρινκιέρι ανέφερε: “Για εμένα το μεγαλύτερο μάθημα ήταν η παρουσία της Ουκρανίας, η οποία, σε αντίθεση με εμάς, προκρίθηκε στα προημιτελικά. Η ομάδα του Μάικ Φρατέλο διαθέτει 12 παίκτες με τεράστια σωματικά προσόντα, ταχύτητα κι άλμα χωρίς ανάσα, αναπληρώνοντας την έλλειψη τεχνικής ικανότητας. Όταν αντιμετωπίζεις τέτοιους αντιπάλους, περιορισμένων δυνατοτήτων, συναντάς επιθετική άμυνα.

Η Ελλάδα πρέπει να κινηθεί προς την ίδια κατεύθυνση. Επειδή το ευρωπαϊκό μπάσκετ γίνεται πιο γρήγορο στο υψηλό επίπεδο, καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη, όπως αποδείχθηκε στην πράξη με εμάς, αλλά και με την Τουρκία και με την Ισπανία”.

 

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews