Κοινωνία

Τρισάγιο στη μνήμη των δυο χρυσαυγιτών που δολοφονήθηκαν στο Νέο Ηράκλειο

Τρισάγιο στη μνήμη των δυο χρυσαυγιτών που δολοφονήθηκαν στο Νέο Ηράκλειο

Πολλοί πολίτες και οπαδοί της Χρυσής Αυγής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οργάνωσης για τρισάγιο στη μνήμη των δύο νεαρών που δολοφονήθηκαν στο Νέο Ηράκλειο.

Οι δρόμοι γύρω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο παραμένουν κλειστοί.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή πενθεί για τους δύο ανθρώπους που ανήκουν στην οικογένειά της και σημείωσε με νόημα πως “οι ψυχές του Μάνου και του Γιώργου είναι φωτεινοί φάροι”.

Ο κ. Κασιδιάρης κατέληξε λέγοντας πως ο ελληνικός λαός θα παραμείνει ενωμένος αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Περίπου 500 άτομα, φίλοι της Χρυσής Αυγής αλλά και απλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της οργάνωσης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για τρισάγιο, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στους δύο νεαρούς που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ.

Έτσι στις 19:00 ξεκίνησε το τρισάγιο στη μνήμη του Γιώργου και του Μάνου, στο σημείο που άφησαν την τελευταία τους πνοή στη συμβολή των οδών Λ. Ηρακλείου 420 και Μεγάλου Κωνσταντίνου. Κάποιοι αφήνουν λουλούδια, άλλοι κρατούν κεριά…

Στο τρισάγιο βρίσκεται σχεδόν σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Νίκος Μίχος, Γιώργος Γερμενής κ.α

Σε μια συμβολική κίνηση οι κάτοικοι άλλαξαν την ταμπέλα του δρόμου με μία που γραφει: “Οδός Δημοκρατίας – Γιώργου Φουντούλη, Μάνου Καπελώνη”.

Ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί συχνά ξεσπά σε χειροκροτήματα και φωνάζει “Αθάνατοι”!

Σημειώνεται ότι δεν επιτρέπεται στους δημοσιογράφους να πλησιάσουν στο σημείο και μάλιστα υπήρξε κι ένα φραστικό επεισόδιο.

Σήμερα, από νωρίς πολλοί άνθρωποι πέρασαν από το σημείο της δολοφονίας κρατώντας λουλούδια, ενώ πολλοί μαθητές άφησαν γράμματα.

Πηγή newsit/ ΙΩΑΝΝΑ ΘΥΜΟΥΛΕΑ

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews