Ελλάδα

Το τρολάρισμα στο νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου (φωτο)

Το τρολάρισμα στο νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου (φωτο)

Πριν καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος από τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σχετικά με τη δημιουργία της νέας πολιτικής του κίνησης εμφανίστηκαν στα social media σελίδες και hastag που υποστήριζαν το εγχείρημά του. 

590_7f99112c69a499241cd3791f4cb9a90f

Ωστόσο όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων οι σελίδες αυτές ήταν τρολ. Μάλιστα μια εξ αυτών ήταν τόσο πειστικά φτιαγμένη (περιελάμβανε τη φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου με το παρακάτω μήνυμα:  «Κίνημα για την Δημοκρατία, το Σοσιαλισμό, την Ανθρωπιά, την Κοινωνική Αλλαγή, και την Αλληλεγγύη». Ακόμη ως φωτογραφία προφίλ τη σελίδας ήταν ένα κόκκινο λουλούδι και είχε ως τίτλο τη φράση “Κίνημα Αλλαγής”.

Από την άλλη πλευρά τα hastags που παρουσιάστηκαν στην ίδια σελίδα ήταν τα εξής: #‎kinima_allagis‬, ‪#‎papandreou‬, ‪#‎ekloges2015‬.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύς κόσμος αναρωτήθηκε αν όντως αυτή θα είναι η επίσημη σελίδα του κόμματος του πρώην πρωθυπουργού, ή επρόκειτο ως φάρσα. Έτσι λοιπόν το γραφείο τύπου του Γιώργου Παπανδρέου ανέφερε ότι τα προφίλ που δημιουργήθηκαν στα social media δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

upl54a6bf80f2691

upl54a6bffb4d9e8

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews