Θέατρο

«Τσιγκολελέτα» 

«Τσιγκολελέτα» 

«Τσιγκολελέτα» του Ανδρέα Αριστοτέλους σε σκηνοθεσία Γιάννη Κλειδέρη, έρχεται να δροσίσει το φετινό μας καλοκαίρι και έχει όλα τα συστατικά. Γέλιο, τραγούδι, χορός! 

Τρεις καμπάνες και η ιστορία ξεκινάει. Σε ένα γραφείο τελετών ο Γκάμπριελ με την πολυέξοδη σύζυγο του Λιούμπα αποφασίζουν να προσλάβουν ένα νέο υπάλληλο για τις ανάγκες του γραφείου τους. Ο Γκάμπριελ προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη την ζωή του, εφόσον έχει την Λιούμπα που είναι στον κόσμο της, την πρώην σύζυγό του Κρυστάλλω να ζητά διατροφή, την πρώην κουνιάδα του Βαγγελιώ και έναν χαροκαμένο πελάτη, τον Λευτέρη να του κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη. Ο Αστέριος έρχεται στο γραφείο να πάρει την θέση εργασίας. Ένα παιδί που δεν έζησε ποτέ τον έρωτα και το λαχταράει πολύ. Ο Αστέριος μπαίνει απευθείας στο κλίμα της τρέλας του γραφείου. Και ξέχασα να σας αναφέρω πως αυτή δεν είναι η περίληψη του έργου. Εφόσον η πραγματική ιστορία ξεκινάει όταν πεθαίνει η γιαγιά του Λάμπρου! Κι αν μπερδεύτηκες, τότε δεν έχεις παρά να το ζήσεις. 

Ένα φράγκο η βιολέτα… Και ξεκινάει η νέα bar theater κωμωδία της Θεατρικής Εταιρείας Replica. 

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους 

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κλειδέρης 

Βοηθός σκηνοθέτη: Σωτηρία Μαρία Τζαμαλή 

Φωτογραφία- Trailer: Παναγιώτης Μπιζούτης 

Ενορχήστρωση: Βασίλης Μαντζοράκης 

Παίζουν: Ανδρέας Αριστοτέλους, Κατερίνα Παναγιωτοπούλου, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιούλη Παπανελοπούλου, Γιάννης Κλειδέρης, Ελένη Κουκουλάρη 

Μέγας Χορηγός ΔΡΙΒΑΚΟΣ 

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή στις 21:00 

Διάρκεια: 100 λεπτά 

Εισιτήριο: €10 (ενιαίο) 

Απαραίτητη κράτηση λόγω περιορισμένων θέσεων 

ProjectR, Λαγουμιτζή 32 και Αλεξάνδρου Πάντου 10- Καλλιθέα, τηλ. 211-1110055 

Θέατρο

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews