Ελλάδα

Τσίπρας:”Ο Τσίπρας πολεμάει τις μεταρρυθμίσεις”

Τσίπρας:”Ο Τσίπρας πολεμάει τις μεταρρυθμίσεις”

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς,  με δήλωσή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής εξαπολύει επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγορεί ότι « δεν θέλει την ανάπτυξη» και πως « πολεμά τις μεταρρυθμίσεις» εξαπολύει ο Αντώνης Σαμαράς.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει ότι ο κύριος Τσίπρας αισθάνεται άβολα όταν ακούει για επιχειρηματικότητα, εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα και ότι από ιδεοληψία θέλει να ξαναφέρει στην Ελλάδα το μεγάλο κομματικό κράτος.

Ακόμη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προσθέτει ότι «η μάχη της Ανάπτυξης θα κερδηθεί, μόνο αν “κερδίσει” ο ιδιωτικός τομέας το μεγάλο κράτος» καθώς,όπως τονίζει, αυτό θα φέρει θέσεις εργασίας, θετική ψυχολογία στην αγορά και νέες επενδύσεις.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αντώνη Σαμαρά «αν το μεγάλο κράτος κερδίσει τον ιδιώτη, θα βλέπουμε να έρχεται ο λογαριασμός στους πολίτες, μέσα από άνευ προηγουμένου φορολογικές καταιγίδες, που θα φέρουν ύφεση και άνοδο της ανεργίας, κάτι το οποίο δυστυχώς ζούμε, από τους πρώτους κιόλας μήνες του ΣΥΡΙΖΑ».

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews