Κόσμος

Τζεφ Μπέζος: “Προϊόν πολυτελείας μια μέρα οι εφημερίδες”

Τζεφ Μπέζος: “Προϊόν πολυτελείας μια μέρα οι εφημερίδες”

Ο ιδρυτής της εταιρείας Amazon, Τζεφ Μπέζος, ο οποίος πρόσφατα αγόρασε την αμερικανική εφημερίδα «Ουάσινγκτον Ποστ», δήλωσε ότι μια μέρα οι έντυπες εφημερίδες μπορεί να γίνουν ένα «προϊόν πολυτελείας» και συνέκρινε την τύχη τους με αυτήν των αλόγων ως μέσο μεταφοράς.

«Μια μέρα, δεν ξέρω σε πόσα χρόνια, μπορεί να είναι δεκαετίες, οι εφημερίδες που θα τυπώνονται σε πραγματικό χαρτί μπορεί να είναι ένα προϊόν πολυτελείας», απάντησε ο Μπέζος σε έναν δημοσιογράφο του τηλεοπτικού δικτύου NBC, ο οποίος τον ρώτησε αν υπάρχει το ενδεχόμενο μια μέρα οι εφημερίδες να πάψουν να κυκλοφορούν στην έντυπη μορφή τους.

Είναι «κάπως σαν κι αυτό: οι άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν άλογα, αλλά (το άλογο) δεν είναι το κύριο μεταφορικό τους μέσο για να πάνε στο γραφείο», πρόσθεσε.

Ο Τζεφ Μπέζος προκάλεσε μεγάλη έκπληξη ανακοινώνοντας στις αρχές Αυγούστου την αγορά έναντι 250 εκατομμυρίων δολαρίων της «Ουάσινγκτον Ποστ», η οποία είχε αποκτήσει μεγάλη φήμη αποκαλύπτοντας το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ τη δεκαετία του ΄70, αλλά σήμερα βρίσκεται αντιμέτωπη, όπως και ο υπόλοιπος έντυπος Τύπος, με τον αυξανόμενο ανταγωνισμό της ενημέρωσης στο Ίντερνετ.

πηγή fortunegreece.gr

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews