Ελλάδα

Βενιζέλος: «Αν φύγουμε από τη Σένγκεν θα μπούμε στη δεύτερη ταχύτητα της Ευρώπης»

Βενιζέλος: «Αν φύγουμε από τη Σένγκεν θα μπούμε στη δεύτερη ταχύτητα της Ευρώπης»

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας το πρωί στο ΣΚΑΪ τόνισε πως: «Αν φύγουμε από τη Σένγκεν θα μπούμε στη δεύτερη ταχύτητα της Ευρώπης και θα μείνουμε με χιλιάδες μετανάστες χωρίς χαρτιά που δεν θα ξέρουμε τι να τους κάνουμε»Για τον Πρωθυπουργό δήλωσε ότι «αντιμετωπίζει τα πράγματα με αυταρέσκεια. Ο κύριος Τσίπρας και η ηγετική του ομάδα ασκούν ωμά και κυνικά την εξουσία».

Όσον αφορά την πρόσφατη δήλωση της Προέδρου Φώφης Γεννηματά για άβυσσο με τη Νέα Δημοκρατία ανέφερε πως «Άβυσσος δε μας χωρίζει με τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ ή τις δυνάμεις που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας. Άβυσσος μας χωρίζει μόνο με τη Χρυσή Αυγή», ενώ επισήμανε πως είναι επιτακτική ανάγκη η συσπείρωση όλων των δυνάμεων δημοκρατικού προσανατολισμού και κυβέρνηση συνεργασίας.

«Ήταν λάθος η λέξη άβυσσος» και όταν ρωτήθηκε αν προκαλεί διαγραφή του με αυτή τη δήλωση, όπως ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, απάντησε: «Προφανώς κάνετε χιούμορ. Ο κύριος Γρηγοράκος έκανε μία πράξη και θα κριθεί αρμοδίως. Διαγράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ και συμμετέχει στις διεργασίες της παράταξης».

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews