Ελλάδα

Βενιζέλος: «Δεν θέλω να πιστέψω ότι το Εurogroup θα εγκαταλείψει την προσπάθεια»

Βενιζέλος: «Δεν θέλω να πιστέψω ότι το Εurogroup θα εγκαταλείψει την προσπάθεια»

«Δεν θέλω να πιστέψω ότι το Εurogroup θα εγκαταλείψει την προσπάθεια»υπογράμμισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας χθες το βράδυ στο Mega, ενώ ήταν σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες η δραματική συνεδρίαση του Eurogroup.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «αν δεν υπήρχε ένα χαμένο πεντάμηνο, η αμηχανία, η σκοπιμότητα, τα λάθη, δεν θα τολμούσε να θέσει κανείς στο τραπέζι τέτοιες ιδέες, όπως αυτή που διέρρευσε από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι δεν γνωρίζει αν τέθηκαν από τον κ.Σόιμπλε».

Παράλληλα, υποστήριξε την ανάγκη να κλείσει η συμφωνία στις Βρυξέλλες λέγοντας ότι «από τη στιγμή που η Βουλή προσυπογράφει, πρέπει να κλείσει η συμφωνία και πώς οι εταίροι δεν μπορούν να προβάλουν τώρα νέες αξιώσεις» αναγνωρίζοντας, ωστόσο, ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.

Για τα δεδομένα που προκύπτουν για την κυβέρνηση μετά τη ψηφοφορία στη Βουλή, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «η κυβέρνηση έχει χάσει πολιτικά και δεοντολογικά τη δεδηλωμένη», προσθέτοντας πως «τυπικά έχει την εμπιστοσύνη Βουλής», αλλά αναγνώρισε πως «υπάρχει πρόβλημα»

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews