Ελλάδα

Βενιζέλος: Ένα μήνα μετά τις εκλογές, η χώρα πάσχει από ένα πρωτοφανές στρατηγικό κενό

Βενιζέλος: Ένα μήνα μετά τις εκλογές, η χώρα πάσχει από ένα πρωτοφανές στρατηγικό κενό

«Δεν ξέρουμε που βρισκόμαστε και ποιο θα είναι το επόμενο βήμα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζοντας πως «αλλάξαμε τις λέξεις, όχι την ουσία» στην ομιλία του που βρίσκεται σε εξέλιξη κατά την συνεδρίαση της Kεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. «Βρισκόμαστε ένα μήνα μετά τις εκλογές και ο κάθε σκεπτόμενος πολίτης αναρωτιέται που βρίσκεται η χώρα. Βρίσκεται σε ένα σημείο καλύτερο η χειρότερο πριν την προκήρυξη εκλογών» τόνισε.

«Ο κάθε πολίτης θα δει πως επικρατεί η ενθουσιώδης βεβαιότητα ότι είμαστε σε καλύτερο σημείο» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι έχει δημιουργηθεί ένα εικονικό σκηνικό. Συνεχίζοντας, ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε πως υπάρχει μια αντίφαση στην πολιτική σκηνή του τόπου, ενώ, αναφερόμενος στις κινήσεις τις κυβέρνησης κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την παράταση του προγράμματος μέχρι τον Ιούνιο, είπε ότι υπάρχει ένα στρατηγικό κενό.

«Την επομένη των εκλογών δηλώσαμε, χωρίς αναστολή, ότι στηρίζουμε την κυβέρνηση για να φέρει την χώρα σε ένα καλύτερο σημείο.Σε ένα σημείο που θα φέρει καλύτερο για τις επενδύσεις, τον άνεργο, τις επιχειρήσεις. «Κάποιοι είναι ενθουσιασμένοι επειδή εκλέχθηκε μια ένα κυβέρνηση υποσχόμενη πολλά.Άλλοι είναι ενθουσιασμένοι επειδή η χώρα υπαναχώρησε και δεν εφάρμοσε το πρόγραμμα που είχε υποσχεθεί» είπε. Για να προσθέσει : «Πρόκειται για μια κατάσταση αντιφατική και εύθραυστη. Η αλήθεια είναι ότι η χώρα ένα μήνα μετά τις εκλογές πάσχει από ένα πρωτοφανές στρατηγικό κενό. Δεν ξέρουμε που βρισκόμαστε και ποιο θα είναι το επόμενο βήμα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

πηγή

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews