Ελλάδα

Βενιζέλος: Η τρόικα θα έρθει στην Αθήνα το ταχύτερο

Βενιζέλος: Η τρόικα θα έρθει στην Αθήνα το ταχύτερο

Η τρόικα θα έρθει το ταχύτερο, αφού «οι θέσεις μας είναι διαμορφωμένες υπάρχει το πλαίσιο, έχουμε ένα σχέδιο ολοκληρωμένο που τηρείται, όπως θα τηρηθούν και τα χρονοδιαγράμματα» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε το χθες απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη.

«Σημασία έχει να ολοκληρωθεί εμπρόθεσμα η αξιολόγηση, γιατί θέλουμε να είναι η τελευταία εμφάνιση της τρόικας στην Αθήνα», τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρθηκε, επίσης, και στο ασφαλιστικό, για το οποίο είπε ότι έχει γίνει πολλή δουλειά, οτι υπάρχουν οι αναλογιστικές μελέτες και πως έχουν γίνει μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές.

Σχετικά τώρα με τα εργασιακά, το ενιαίο μισθολόγιο στο δημόσιο, καθώς και τις διαφωνίες που έχει προβάλλει το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι ένας από τους κυβερνητικούς εταίρους. Η θέση του λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψιν. Πάντα υπάρχει διαβούλευση και βγαίνει ένα συμπέρασμα».

Σημασία έχει, πρόσθεσε, να ολοκληρωθεί εμπρόθεσμα η αξιολόγηση, γιατί θέλουμε να είναι η τελευταία εμφάνιση της τρόικας στην Αθήνα.

Όσον αφορά τις ερμηνείες που δόθηκαν για το περιεχόμενο της χθεσινής συνάντησης Σόιμπλε – Χαρδούβελη στο Βερολίνο, διευκρίνισε ότι «άλλο η συζήτηση για την επόμενη ημέρα, και άλλο ότι υπήρξε συμφωνία».

Όταν ρωτήθηκε για τον διάδοχο του κ. Αβραμόπουλου στο υπουργείο Άμυνας, ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι θα ανακοινωθεί όταν πρέπει.

Πηγή imerisia

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews