Ελλάδα

Βενιζέλος:”Έλεγαν ψέμματα στον ελληνικό λαό”

Βενιζέλος:”Έλεγαν ψέμματα στον ελληνικό λαό”

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στο δελτίο του ειδήσεων του Mega επιτέθηκε τόσο κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα όσο και κατά της κυβέρνησης.

Μάλιστα ο κύριος Βενιζέλος υπογράμμισε ότι «ο κύριος Τσίπρας επικοινωνούσε με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών για τραπεζική αργία, άρα υπήρχε σχέδιο, υπήρχε η συναίσθηση του κινδύνου και το συζητούσαν. Το ξέρανε, το ετοίμαζαν και μας δούλευαν. Έλεγαν ψέματα στον ελληνικό λαό».

Ακόμη αναφερόμενος στο δημοψήφισμα το χαρακτήρισε ως υπεκφυγή για να αποφύγει ο κύριος Τσίπρας τη σύγκρουση με το εξωτερικό.

Επιπλέον επιτέθηκε στον πρωθυπουργό κατηγορώντας τον λέγοντας ότι “η χώρα έχει φτάσει σε αυτό το σημείο με τα παιχνίδια και τις μπλόφες”.

«Επί πέντε χρόνια προσπαθήσαμε και κρατήσαμε όρθια τη χώρα και τράπεζες κλειστές δεν είχαμε ούτε πέντε λεπτά» υπογράμμισε, τονίζοντας ότι «χωρίς τράπεζες δεν έχεις τρόπο να χρηματοδοτήσεις την αγορά, την απασχόληση, τράπεζες είναι οι καταθέσεις, τράπεζες είναι τα δάνεια που πρέπει να δοθούν στους επιχειρηματίες» πρόσθεσε.

Μάλιστα αναφερόμενος στο δημοψήφισμα αναρωτήθηκε: «Ποιο είναι το ερώτημα του δημοψηφίσματος; Τα non paper του Μαξίμου;»

Τέλος ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να συγκληθεί η Βουλή και να ανακληθεί η απόφασή της για δημοψήφισμα, ενώ κατηγόρησε τον κύριο Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οδηγεί τη χώρα σε μια περιπέτεια.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link