Ελλάδα

Βενιζέλος:«Ο κ. Τσίπρας ψεύδεται, ο κυνισμός είναι απόλυτος »

Βενιζέλος:«Ο κ. Τσίπρας ψεύδεται, ο κυνισμός είναι απόλυτος »

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αθήνα 9,84, κληθείς να σχολιάσει την πρώτη προεκλογική συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι «δεν περίμενα ότι ο κ. Τσίπρας θα είχε μια επιχειρηματολογία τόσο ρηχή και απλοϊκή, βασισμένη σε ψέματα. Πραγματικά λυπήθηκα».

Ακόμη ο κύριος Βενιζέλος σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ηττοπαθής το βράδυ της Τετάρτης, στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε λίγο πριν τη δεύτερη προσφυγή στις κάλπες.

«Ο κ. Τσίπρας ψεύδεται, ο κυνισμός είναι απόλυτος. Τον είχα προειδοποιήσει για όλα αυτά στην κατ’ ιδίαν συζήτησή μας», πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Κληθείς να σχολιάσει τη συμπεριφορά της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο κ. Βενιζέλος αρκέστηκε να πει πως «την φόρτωσε στο πολίτευμα ο κ. Τσίπρας».

Αναφορικά με την κατάσταση στη οποία έχει περιέλθει η οικονομία είπε: «περιμέναμε να έχουμε ανάπτυξη 7% και τώρα θα έχουμε ύφεση της τάξεως του 6%» και διερωτήθηκε: «Γιατί έπρεπε να μπούμε σε τρίτο μνημόνιο, γιατί έπρεπε να μπούμε σε capital controls;».

Τέλος αναφερόμενος στο τρίτο μνημόνιο δήλωσε: «Ο κ. Τσίπρας λέει ότι έφερε το καλύτερο μνημόνιο ως νεομνημονιακός και ταυτοχρόνως λέει ότι δεν το θέλει ως κρυπτοαντιμνημονιακός». «Τώρα ομολογούν ότι το πολύ πολύ να πετύχουν τη συμφωνία του 2012 για το χρέος, το “reprofiling” που λέει τώρα ο κ. Τσίπρας»,κατέληξε ο κύριος Βενιζέλος.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews