Ελλάδα

Βενιζέλος:Όσοι έχουν στο μυαλό το δίλημμα συμφωνία ή ρήξη,ας το βγάλουν”

Βενιζέλος:Όσοι έχουν στο μυαλό το δίλημμα συμφωνία ή ρήξη,ας το βγάλουν”

«Θέλω να πω σ” αυτούς που φαντασιώνονται τη ρήξη ως μια στιγμή εθνικής υπερηφάνειας και λεβεντιάς, πως τέτοια επιλογή ρήξης στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Ρήξη σημαίνει υποβάθμιση, ταπείνωση, η χώρα τίθεται σε ακραίο κίνδυνο και μετά από λίγες μέρες είναι υποχρεωμένη να προσέλθει σε συμφωνία για να χρηματοδοτηθεί με τους χειρότερους όρους.

Όσοι έχουν στο μυαλό το δίλημμα συμφωνία ή ρήξη, ας το βγάλουν», δήλωσε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος όταν ρωτήθηκε για την πορεία των διαπραγματεύσεων΄προσερχόμενος να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για την ανάδειξη του 5ου προέδρου του κόμματος.

Όπως τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Η συμφωνία πρέπει να γίνει με τους καλύτερους όρους. Το χαμένο πεντάμηνο επιδεινώνει τη θέση της χώρας στη διαπραγμάτευση. Ο αναποφάσιστος πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας δεν εφαρμόζει κάποια στρατηγική διαπραγμάτευσης. Απλώς δεν μπορεί να ξεπεράσει το αθεράπευτο εσωκομματικό δίλημμά του».

Όσον αφορά στην αποχώρησή του από τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε: «Εγώ είμαι ενεργός πολίτης«.

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews