Ελλάδα

Βενιζέλος:”Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν είναι εξυπνάδα”

Βενιζέλος:”Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν είναι εξυπνάδα”

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος μιλώντας στον Real FM, τόνισε ότι «υπάρχει ένα κλίμα ανακούφισης ότι αποφύγαμε την καταστροφή, αλλά με την απόλυτη καταστροφή απειλούσε η ίδια η κυβέρνηση με τα περί Κούγκι. Είναι ανακουφιστικό που ο κ. Τσίπρας κάνει μία μεγάλη πολιτική στροφή».

Ακόμη ο κύριος Βενιζέλος, εκτίμησε ότι φοβάται πως θα αυξηθεί ο λογαριασμός των μέτρων, ενώ ζήτησε να απαντήσει ο πρωθυπουργός πέρα από τα μέτρα που θα υπάρξουν τι δίνουν και οι Ευρωπαίοι. Σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις και αν θα γίνουν εκλογές απάντησε ότι δεν το αποκλείει, αλλά εκτίμησε ότι κ. Τσίπρας τις φοβάται γιατί υπάρχουν πληρωμές.

Επιπλέον ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι δεν ζητά κανείς εκλογές: «Η βουλή δίνει λύση, αλλά χαθεί η κοινοβουλευτική δεδηλωμένη η αντιπολίτευση δεν φοβάται τις εκλογές».

Αναφερόμενος στους Ευρωπαίους είπε: «Μπαίνουμε τώρα στο Μνημόνιο 2½ και μετά στο Μνημόνιο 3, τι θα μας δώσουν, πόσα χρόνια θα μείνουμε; Πρέπει να μας πει την Πέμπτη όχι τι συμβολή δίνει ο λαός, αλλά τι μας δίνουν ως προοπτική και ως πλαίσιο».

Από την άλλη πλευρά ο κύριος Βενιζέλος υπογράμμισε πως φάνηκε ότι τα επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν είναι εξυπνάδα, ούτε τακτική θεωρία παιγνίων, αλλά βλάβη που έχει προκληθεί από την καθυστέρηση και εκτίμησε ότι η η εντύπωση που έχει δημιουργηθεί ότι το πάλεψε είναι λάθος, είχε τεράστιο κόστος και αποδυναμώθηκε η διαπραγματευτική θέση της χώρας.

“Ήταν μόνο επικοινωνιακό”, όπως είπε “γιατί ενώ τελικά την είχαμε αποφύγει εμείς τη μείωση συντάξεων τώρα επετευχθη” ενώ συνέχισε λέγοντας: ‘Εχουμε μείωση των συντάξεων μέσω της αύξησης των εισφορών. Όπως είχα πει, το mail Χαρδούβελη φαίνεται ως παιδικήχαρά μπροστά στον κατάλογο μέτρων που συμφωνεί η κυβέρνηση. “Φοβάμαι ότι θα αυξηθεί και άλλο ο λογαριασμός”, τόνισε χαρακτηριστικά

Τέλος ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον κ. Σταθάκη ότι είναι ψέμα αυτό που είπε αναφορικά με το mail Χαρδούβελη ήταν μόνο για το 5μηνο και τόνισε «ας κοιτάξει ο κ. Σταθάκης τις δικές του αρμοδιότητες, το ΕΣΠΑ που έχει παγώσει κλπ».

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews