Ελλάδα

Βενιζέλος:«Τώρα ελπίζω να αρχίσει επιτέλους η διαπραγμάτευση επί της ουσίας»

Βενιζέλος:«Τώρα ελπίζω να αρχίσει επιτέλους η διαπραγμάτευση επί της ουσίας»

Ο πρόδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος με δήλωσή του σχολιάζει την αίτημα παράτασης της δανειακής σύμβασης που κατέθεσε η κυβέρνηση. Μετάξυ άλλων ο κύριος Βενιζέλος αναφέρει ότι «Τώρα ελπίζω να αρχίσει επιτέλους η διαπραγμάτευση επί της ουσίας».

Αναλυτικότερα:

“Εμείς είχαμε ως στόχο την άμεση έξοδο από το μνημόνιο και τη μετάβαση στην προληπτική πιστωτική γραμμή, ενώ τώρα η κυβέρνηση ζητάει νέο πρόγραμμα, δηλαδή μνημόνιο 3.

H κυβέρνηση έχασε πολύτιμο χρόνο σε μια δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση εσωτερικής κατανάλωσης” και υποστηρίζει ότι τώρα “αποδέχεται την αλήθεια και ζητάει παράταση της δανειακής σύμβασης που είναι ταυτόσημη με το μνημόνιο και το πρόγραμμα.

Τώρα ελπίζω να αρχίσει επιτέλους η διαπραγμάτευση επί της ουσίας”, σημειώνει ενώ επισημαίνει ακόμη πως “ευτυχώς σταμάτησαν τα ψέματα σε σχέση με το χρέος και η κυβέρνηση υιοθέτησε αυτά που έγιναν από τις αρχές του 2012.

Ας σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις και τα ψέματα. Ας προχωρήσουμε στο δρόμο της αλήθειας και της ευθύνης. Όλοι αργά ή γρήγορα – ελπίζω γρήγορα – θα καταλάβουν”.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews