Αθλητικά

Βέροια: Δεκαεπτά άτομα από την ομάδα του 2013 κλήθηκαν για εξέταση

Βέροια: Δεκαεπτά άτομα από την ομάδα του 2013 κλήθηκαν για εξέταση

Σχεδόν ολόκληρη την ομάδα της Βέροιας του 2013, διοίκηση και ποδοσφαιριστές, κάλεσε για να εξετάσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την προσεχή Δευτέρα (29/6, 11:00), στο πλαίσιο της έφεσης που έχει ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της Ομοσπονδίας επί της πρωτόδικης (αθωωτικής) απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας.Το θέμα αφορά στον αγώνα της μακεδονικής ομάδας με τον Ολυμπιακό, το 2013.

Η Επιτροπή δεν έλαβε απόφαση στη χθεσινή συνεδρίασή της, καθώς υπήρξε διχογνωμία μεταξύ των μελών της και ως εκ τούτου αποφασίστηκε να κληθούν για να αναπτύξουν τις θέσεις τους ο τότε πρόεδρος, Γιώργος Αρβανιτίδης, ο πρώην γενικός αρχηγός, Γιώργος Λαναρής, ο πρώην τεχνικός, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, και πολλοί ποδοσφαιριστές.

Η απόφαση:

«Η Επιτροπή συνεκδικάζοντας την έφεση του Υπεύθυνου Ασκησης Δίωξης Ποδ/κών Αδικημάτων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ. 218/19-5-2015 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE, του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΝΑΡΗ, Γεν. Αρχηγού της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, Προέδρου ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, καθώς επίσης την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, με την υπ΄αριθμ. 62/22-6-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά αυτές. Δέχεται κατ΄ ουσίαν την έφεση, όσον αφορά την εφεσίβλητη ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ως προς τα αναφερόμενα στο σκεπτικό λόγο της. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση ως προς αυτή, κρίνει νόμιμη την πειθαρχική αγωγή και ως προς την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατά τα αναφερόμενα στο σκεπτικό. Αναβάλλει κατά τα λοιπά την έκδοση οριστικής απόφασης επί της ουσίας της υπόθεσης ως προς τους εφεσιβλήτους. Διατάσσει την επανάληψη της συζήτησης της υποθέσεως προκειμένου κατά τη νέα συζήτηση αυτής στις 29-6-2015 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 11 π.μ., να κληθούν και να εξετασθούν ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων, οι παρακάτω:

1) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ, 2) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΕΑΣ, 3) ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΦΕΣ, 4) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, 5) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, 6) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ, 7) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ, 8) ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, 9) ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, 10) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΟΣ, 11) ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, 12) ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΙΦΛΙΔΗΣ, 13) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, 14) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ, 15) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΑΘΑΡΟΥΔΗΣ, 16) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΝΑΡΗΣ και 17) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ».

Πηγή in

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews