Κόσμος

Βερολίνο: Δεν υπάρχει περίπτωση για συμφωνία 48 ώρες μετά το δημοψήφισμα

Βερολίνο: Δεν υπάρχει περίπτωση για συμφωνία 48 ώρες μετά το δημοψήφισμα

Η Γερμανία πιστεύει πως η σωτηρία βρίσκεται στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις

Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτευχθεί συμφωνία 48 ώρες μετά το δημοψήφισμα δήλωσε ο εκπρόσωπος του γερμανού υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε.

«Απαιτούνται περίπλοκες διαδικασίες για ένα νέο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα» ανέφερε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Μάρτιν Γέγκερ και πρόσθεσε ότι απαιτείται πρώτα αίτηση από την Ελλάδα για ένα νέο δάνειο.

Αρνητικό παρά τα μεγέθη που δημοσιοποίησε χθες το ΔΝΤ για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, φαίνεται να είναι το Βερολίνο.

Οι αριθμοί που δημοσιοποιήθηκαν χθες, Πέμπτη, από το ΔΝΤ για τις μεγάλες ανάγκες χρηματοδότησης της Ελλάδας δεν σημαίνουν “με κανέναν τρόπο” αυτομάτως ότι πρέπει να αναδιαρθρωθεί το χρέος της χώρας, έκανε σήμερα γνωστό το Βερολίνο.

“Με κανέναν τρόπο δεν μπορούμε να αντλήσουμε ως συμπέρασμα απ’ αυτό ότι είναι απαραίτητη μια αναδιάρθρωση του χρέους”, σχολίασε αναφορικά με την έκθεση του ΔΝΤ, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, ο εκπρόσωπος του υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο Μάρτιν Γέγκερ, σε συνέντευξη Τύπου.

Η Γερμανία εξακολουθεί να πιστεύει πως η σωτηρία για την Ελλάδα βρίσκεται στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις της οικονομίας της, εξήγησε ο Γέγκερ.

Πηγή lifo

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews