Ελλάδα

Βίαια επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες και λιμενικούς στη Λέσβο (φωτο)

Βίαια επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες και λιμενικούς στη Λέσβο (φωτο)

Εκτεταμένης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, περίπου 300 μετανάστες ξεκίνησαν πορεία από το Κολυμβητήριο Μυτιλήνης προς το λιμάνι ζητώντας να τους δοθούν άμεσα τα απαραίτητα έγραφα.

Ωστόσο άνδρες του λιμενικού προσπάθησαν να ανακόψουν την πορεία τους με αποτέλεσμα να προκληθούν συμπλοκές. Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών τραυματίστηκαν τουλάχιστον τρεις μετανάστες και ένας άνδρας του λιμενικού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχουν συλληφθεί πέντε άτομα ενώ οι υπόλοιποι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο κέντρο κράτησης στη Μόρια όπου θα τους δοθούν τα προβλεπόμενα έγγραφα για να αποχωρήσουν από το νησί.

Δείτε τις φωτογραφίες

lesvos1_1

lesvosos

Μετανάστες είναι ξαπλωμένοι στο λιμάνι της Μυτιλήνης, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015. Ασφυκτική η κατάσταση στο λιμάνι της Μυτιλήνης από εκατοντάδες παράτυπους μετανάστες και πρόσφυγες που περιμένουν έως και πέντε μέρες να "συλληφθούν" από το Λιμενικό Σώμα και να προωθηθούν στο Κέντρο Υποδοχής της Μόριας. Από εκεί θα πάρουν μετά από μέρες τα απαραίτητα χαρτιά προκειμένου να προωθηθούν στην Αθήνα.  ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

Μετανάστες είναι ξαπλωμένοι στο λιμάνι της Μυτιλήνης, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015. Ασφυκτική η κατάσταση στο λιμάνι της Μυτιλήνης από εκατοντάδες παράτυπους μετανάστες και πρόσφυγες που περιμένουν έως και πέντε μέρες να “συλληφθούν” από το Λιμενικό Σώμα και να προωθηθούν στο Κέντρο Υποδοχής της Μόριας. Από εκεί θα πάρουν μετά από μέρες τα απαραίτητα χαρτιά προκειμένου να προωθηθούν στην Αθήνα. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews