Ελλάδα

Βίντεο Ντοκουμέντο για τη ΧΑ: Ότι κινείται σφάζεται (video)

Βίντεο Ντοκουμέντο για τη ΧΑ: Ότι κινείται σφάζεται (video)

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργο Πατέλη, ο οποίος απευθυνόμενος στα μέλη του νεοναζιστικού μορφώματος ακούγεται να τους λέει πως «ότι κινείται σφάζεται».

Το εν λόγω βίντεο είναι αυτό που ζητήθηκε, στις 2 Οκτωβρίου, από τους συνηγόρους της οικογένειας του Παύλου Φύσσα για να προβληθεί στο δικαστήριο, χωρίς όμως η έδρα να κάνει δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο περιλαμβάνεται στην πολυσέλιδη δικογραφία.

Στο βίντεο, ο Γιώργος Πατέλης να μιλά σε μέλη της Χρυσής Αυγής και να τους εξηγεί πώς θα κινούνται τα λεγόμενα τάγματα εφόδου σε τυχόν επιθέσεις. «Ό,τι κινείται, σφάζεται» τους λέει χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο πυρηνάρχης της Νϊκαιας εξηγεί στα μέλη ότι πρέπει να εκτελούν τις εντολές που λαμβάνουν κατά γράμμα, ενώ αναλύει και το πώς λειτουργούν τα τάγματα εφόδου.

Παράλληλα σε αυτό το βίντεο ο Γιώργος Πατέλης δίνει οδηγίες για μια επίθεση στο παζάρι της Παναγίτσας, λέγοντάς τους πώς θα περιφέρονται και θα ψωνίζουν στο παζάρι, χωρίς τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής, περιμένοντας εντολή του Γιάννη Λαγού.

Δείτε τους σοκαριστικούς διαλόγους

Πατέλης: Να πω λίγο κάτι; Θα έρθουν κάποια μηνύματα σε συγκεκριμένα άτομα για τις δεκαπέντε του μηνός στην Παναγίτσα. Αν πάρω το οκ από τον Λαγό. Αν δεν το πάρω, δεν το κάνουμε. Αν πάρω το οκ, θα έρθει σε όλους σας. Θα πάμε σαν πραγματικοί πολίτες, καθολου Χρυσή Αυγή ειδικά και τέτοια. Θα πάμε να ψωνίσουμε. Δεν θα (…) αφού δεν πρόκειται να το εκδώσουν από πάνω από τα κεντρικά.

Αγνωστος: Σαν τον Άγιο Παντελεήμονα

Πατέλης: Δεν έγινε τέτοιο πράγμα. Στον Άγιο Παντελεήμονα έγινε άλλο, παιδιά, ήταν άλλες οι συνθήκες ήταν άλλα τα μέσα

Αγνωστη: Δεν μπορούν ούτε οι αναρχικοί αν είναι να κάνουνε.

Πατέλης: Όχι… αφήστε με να σας πω επειδή θέλω να τα αναλύσω εδώ με το φέρσιμο πρέπει να πάμε σαν Χρυσή Αυγή, να καθαρίσουμε εκεί πέρα τον τόπο απλά σαν ασφάλεια ρε παιδί μου.

Αν πάμε σαν Χρυσή Αυγή υπάρχει περίπτωση να πέσουν νούμερα, τηλεφωνήματα και να πει στον κόσμο να μην αφήσουν τα παιδάκια και τις κυρίες να κάνουν το … όχι παιδιά δεν είναι εκεί το θέμα μας, εάν όμως σκάσουν τίποτα με αμάξια αναρχικοί και γίνει συμπλοκή εκείθα πάει στο σπίτι του να κρυφτεί.

Εμείς θέλουμε τους χρυσαυγίτες εδώ…εγώ να προτείνω κάτι άλλο, να φτιάξουμε μία ομάδα σε επιφυλακή, έτοιμη. Αυτό ήθελα να πω. Θα πάμε κάποια άτομα στην εκκλησία με πολιτικά τα οποία θα περιφρουρούμε, θα κάνουμε ότι ψάλλουμε, να αγοράζουμε και τέτοια και μόλις πούμε το οκ ότι κάτι έχει γίνει, θα φύγει από εδώ πέρα μία ομάδα είκοσι τριάντα ατόμων η οποία θα είναι τούμπανο ΑΠΟ ΟΛΑ, για να καθαρίσουμε την Παναγίτσα δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. ΤΙΠΟΤΑ! Ό,τι κινείται, σφάζεται…

Αγνωστος: Ό,τι δεν κινείται είναι μια χαρά.

Πατέλης: Και πάλι σας λέω αυτό είναι η θέση μου δεν είναι η γραμμή, υπάρχει περίπτωση να μας πούνε ότι ξέρετε κάτι; όχι απλά δεν κάνετε τίποτα, πηγαίνετε στα σπίτια σας. Και εσυ θα μου πεις: κάτσε ρε φίλε εγώ σκεφτόμουν να πάω…εγώ επειδή είμαι χρυσαυγίτης και επειδή κι εσυ κι εσυ κι εσυ και όλοι μας έχουμε και κάποια πείρα. Η Χρυσή Αυγή έχει μπει πλέον στη ζωή μας, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μας λένε πρέπει να το κάνουμε.

Εμένα αν μου πουνε να κάτσω σπίτι μου θα κάτσω σπίτι μου. Δεν μπορώ να πάω ούτε σαν αυτόνομος. Δεν είμαι αυτόνομος, είμαι στη Χρυσή Αυγή. Οπότε ό,τι γραμμή παίζει αυτή θα ακολουθήσουμε… Κάντε το σταυρό σας να έρθει το μήνυμα “ΝΑΙ”.

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews