Κοινωνία

Βιβλίο 13 σελίδων πωλείται για 153 εκ. ευρώ!

Βιβλίο 13 σελίδων πωλείται για 153 εκ. ευρώ!

Ο Tomas Alexander Hartmann είναι ένας Γερμανός συγγραφέας, άγνωστος στο ευρύ κοινό, ο οποίος ολοκλήρωσε το πόνημά του με φιλοσοφικά ποιήματα μετά από 30 χρόνια περισυλλογής και συγκέντρωση όλη τη φαντασία και τη γνώση του μέσα σε μόλις 13 σελίδες ενός βιβλίου στο οποίο έδωσε τον τίτλο «The Task» (ή γερμανιστί «Die Aufgabe»).

Στη συνέχεια σκέφτηκε να το προωθήσει αλλά να μη μπει στη διαδικασία να βγάλει πολλά αντίτυπα, αλλά μόνο ένα συλλεκτικό κομμάτι. Αφού βρήκε εκδοτικό οίκο και το έργο του σελιδοποιήθηκε, ο ίδιος στα σχόλια για τον συγγραφέα αναφέρει πως είναι «ο μεγαλύτερος φιλόσοφος όλων των εποχών», αν και το βιογραφικό του είναι ιδιαιτέρως φτωχό.

Ο Tomas Alexander Hartmann είναι ένας Γερμανός συγγραφέας, άγνωστος στο ευρύ κοινό, ο οποίος ολοκλήρωσε το πόνημά του με φιλοσοφικά ποιήματα μετά από 30 χρόνια περισυλλογής και συγκέντρωση όλη τη φαντασία και τη γνώση του μέσα σε μόλις 13 σελίδες ενός βιβλίου στο οποίο έδωσε τον τίτλο «The Task» (ή γερμανιστί «Die Aufgabe»). Στη συνέχεια σκέφτηκε να το προωθήσει αλλά να μη μπει στη διαδικασία να βγάλει πολλά αντίτυπα, αλλά μόνο ένα συλλεκτικό κομμάτι. Αφού βρήκε εκδοτικό οίκο και το έργο του σελιδοποιήθηκε, ο ίδιος στα σχόλια για τον συγγραφέα αναφέρει πως είναι «ο μεγαλύτερος φιλόσοφος όλων των εποχών», αν και το βιογραφικό του είναι ιδιαιτέρως φτωχό.

Πηγή sigmalive.com

 

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews