Πολιτική

Βολές Ασκούνη κατά Τσίπρα για τους… βλαχοδήμαρχους

Βολές Ασκούνη κατά Τσίπρα για τους… βλαχοδήμαρχους

Την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΚΕΔΕ Κώστα Ασκούνη προκάλεσε αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σε «φθαρμένους βλαχοδήμαρχους της συμμαχίας Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ» κατά την ομιλία του στην Κ.Ε. του κόμματος το Σάββατο.

«Άραγε δεν κατανοεί ο κ. Τσίπρας ότι δεν προσβάλλει μόνον όσους αποκαλεί βλαχοδήμαρχους αλλά το σύνολο των πολιτών που με απόλυτη πλειοψηφία έχουν εκλέξει αυτούς τους αιρετούς;», διερωτάται ο κ. Ασκούνης και συνεχίζει: «Εκτός και αν εννοεί ότι η ελίτ των ελλήνων ψηφοφόρων, οι εκλεκτοί, είναι μόνο οι δυνητικοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Τσίπρας έκανε το Σάββατο εκτενή αναφορά στην προετοιμασία του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών την ερχόμενη άνοιξη.

Σύμφωνα με τον κ. Ασκούνη, «ο κ. Τσίπρας με την ομιλία του επιλέγει την πλήρη υποταγή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των δημάρχων στο κόμμα και στο κομματικό συμφέρον του ΣΥΡΙΖΑ αγνοώντας προκλητικά κάθε έννοια αυτονομίας και αυτοτέλειας του θεσμού».

«Πράγματι αυτή είναι μία πολύτιμη παρέμβαση του κ. Τσίπρα στον αγώνα για την χειραφέτηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τα κόμματα και το κομματικό κατεστημένο», κατέληξε.

 

πηγή: newsbomb.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link