Πολιτική

Βολές Μπακογιάννη για τη φορολογική πολιτική

Βολές Μπακογιάννη για τη φορολογική πολιτική

Λανθασμένη χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη τη συζήτηση περί νέου μνημονίου σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να γίνεται όταν υπάρχει μια συμφωνία σε ισχύ. «Πρέπει πρώτα να κάνουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές που έχουμε συμφωνήσει και μετά να πιέσουμε την τρόικα» είπε ενώ σημείωσε ότι πρέπει να δοθεί μάχη για να μειωθεί ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Είτε αντέχει, είτε όχι η κυβέρνηση πρέπει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της, δήλωσε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ενώ σημείωσε ότι πρέπει και οι ευρωπαίοι να τηρήσουν τα δικά τους συμπεφωνημένα. Διαβεβαίωσε για την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να δώσει τη μάχη εκτός Ελλάδας αλλά και εντός, με στόχο το πλεόνασμα και την ελάφρυνση του πολίτη. “Καμία διαπραγμάτευση δεν γίνεται όταν είσαι κολλημένος στον τοίχο” δήλωσε.

Η κα Μπακογιάννη χαρακτήρισε “τρέλα” αυτό που έχει γίνει στην Ελλάδα με το φόρο των ακινήτων, εκτίμησε ότι ιδιώτες λογιστές πρέπει να μπουν στον αγώνα για την πάταξη της φοροδιαφυγής ενώ αναφερόμενη στα γενόσημα φάρμακα σχολίασε: “δεν μπορεί η Ελλάδα να έχει 17% γενόσημα και η Γερμανία 60%”.

Σχολιάζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι το μήνυμα ” ή εμείς ή οι άλλοι ” είναι βαθύτατα διαχαστικό και ανήει σε μια πολιτική λογική του χθες ενώ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να προσπαθήσει να πείσει τους ευρωπαίους αριστερούς ως προς την ανάγκη αλληλεγγύης.

 

πηγή: enet.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link