Ελλάδα

Βολές κατά της κυβέρνησησης εξαπολύει ο Λεουτσάκος

Βολές κατά της κυβέρνησησης εξαπολύει ο Λεουτσάκος

Ο βουλευτής Α Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ και ηγετικό στέλεχος της Αρισερής Πλατφόρμας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, εξαπέλυσε νέες βολές κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις της Ολγας Γεροβασίλη που προανήγγειλε τη de facto διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι κανείς να λυπάται όταν η κυρία Γεροβασίλη χρησιμοποιεί επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν στο παρελθόν Σαμαράς, Βενιζέλος και Γεωργιάδης κατά του ΣΥΡΙΖΑ» ειπε ο Στάθης Λεουτσάκος.

Ακόμη κατηγόρησε την κυβερνητική εκπρόσωπο για «αλχημείες» όσον αφορά τη σύμπτωση απόψεων Σόιμπλε-Αριστερής Πλατφόρμας.

«Ο Σόιμπλε δεν έδωσε συγχαρητήρια στην Πλατφόρμα αλλά στην κυβέρνηση» τόνισε ο βουλευτής.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Λεουτσάκος, επανέλαβε ότι η Αριστερή Πλατφόρμα σε περίπτωση πρότασης για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης θα καταψηφίσει, αλλά και ότι σε περίπτωση εκλογών θα δημιουργηθεί κάποιος πολιτικός σχηματισμός. «Δεν ψηφίσαμε και δεν θα ψηφίσουμε καμία μνημονιακή διαδικασία, δεν θα ψηφίσουμε εκποίηση του δημόσιου πλούτου», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής και απαντώντας στο αν η Αριστερή Πλατφόρμα θα προχωρήσει στο μετασχηματισμό της σε πολιτικό κόμμα απάντησε ότι «το μόνο που δεν θα κάνουμε έιναι να υποταχθούμε και να πάμε στο σπίτι μας. Θα είμαστε ενεργοί με το λαό. Το ΌΧΙ χρειάζεται πολιτική έκφραση και θα είμαστε παρόντες».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews