Πολιτική

Βολές Βούλτεψη κατά Τσίπρα-Απαντά η Κουμουνδούρου

Βολές Βούλτεψη κατά Τσίπρα-Απαντά η Κουμουνδούρου

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σόφια Βούλτεψη παίρνοντας αφορμή την εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το νομοσχέδιο της μικρής ΔΕΗ προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση.

“Σε «παλλαϊκό μέτωπο» κατά της δημιουργίας της «μικρής ΔΕΗ» είχε καλέσει ο κ. Τσίπρας, αλλά οι μόνοι που ανταποκρίθηκαν ήσαν οι ΑΝΕΞ.ΕΛ. του κ. Καμμένου, μερικοί υπόδικοι για βαρύτατα κακουργήματα συνδικαλιστές και ό,τι έχει απομείνει από την εποχή του «λεφτά υπάρχουν».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τσίπρας κηρύσσει τον πόλεμο σε κάθε επένδυση που υλοποιείται ή δρομολογείται στη χώρα μας.

Στην αγωνιώδη προσπάθειά του να διατηρεί την εκλογική πελατεία του, δεν έχει στηρίξει ούτε μία στρατηγική επένδυση, ούτε μία αποκρατικοποίηση, ούτε μία μεταρρύθμιση.

Αυτή τη φορά, με προκλητικό τρόπο ενσωματώνει τα απομεινάρια ενός ξεπερασμένου συνδικαλιστικού συστήματος και υποκινεί αυτούς που για άλλη μια φορά απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες, για να βυθίσουν στο σκοτάδι ολόκληρη την Ελλάδα, να διαλύσουν τους επαγγελματίες εν μέσω καύσωνα και να πλήξουν ευθέως τον τουρισμό και τη διεθνή εικόνα της χώρας.

Σ’ αυτήν την καταστροφική για τον τόπο επιλογή του, ο κύριος Τσίπρας παραμένει απελπιστικά μόνος, βυθισμένος σε ψεύδη, κινδυνολογίες και ύβρεις.

Και το «παλλαϊκό μέτωπο» εξελίσσεται σε μια καρικατούρα των ιδεοληψιών του”.

Σκληρή απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ

«Με τη λάσπη και τις ύβρεις, η κυβέρνηση δεν μπορεί να συγκαλύψει το επαπειλούμενο εθνικό έγκλημα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ».

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews