Ελλάδα

Βορίδης: Στρατεύομαι στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα

Βορίδης: Στρατεύομαι στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης προσερχόμενος στη Βουλή, δήλωσε πως στηρίζει τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

«Η χώρα έχει ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ηγεμονία της Αριστεράς, χρειάζεται μια ισχυρή και δυναμική αντιπολίτευση, απέναντι σε μια καθημερινά καταστροφική κυβέρνηση, να δοθεί μια ασυμβίβαστη μάχη απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και στις πολιτικές του.

Χρειάζεται ένα κόμμα, το οποίο θα έχει ανοιχτές πόρτες, θα είναι ένα κόμμα ιδεών, θα αναπτύξει τη μάχη αυτών των ιδεών και θα σταματήσει να είναι ένα κόμμα φατριών και μηχανισμών» είπε ο βουλευτής εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση.

Επιπλέον ο κ. Βορίδης τόνισε ότι «πρέπει να ανοιχτούμε σε καινούριες ιδέες, σε σκέψεις, να αναπτύξουμε την ιδεολογική και πολιτική αντιπαράθεσή μας. Πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες, τις ιδέες, τις αρχές της παρατάξεώς μας».

Ακόμη επεσήμανε πως «σε αυτή την εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος που έχει θέσει αυτά τα ζητήματα, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση αυτών των αρχών, είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας και στρατεύομαι σε αυτόν τον αγώνα δίπλα του».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews