Ελλάδα

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Εύη Χριστοφιλοπούλου και Ανδρέας Λοβέρδος ζητούν να να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Υπενθυμίζεται ότι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί παραμένουν απλήρωτοι από τον Φεβρουάριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας &Θρησκευμάτων αναλώνει το χρόνο της κάνοντας δηλώσεις και εξαγγελίες, αντί να ασχολείται με τα πραγματικά ζητήματα της εκπαίδευσης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αδυνατεί να διεκπεραιώσει ένα απλούστατο ζήτημα, όπως αυτό της πληρωμής των δεδουλευμένων του μηνός Φεβρουαρίου, χιλιάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΣΠΑ και ΠΔΕ.

Πρέπει, επιτέλους, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να συνειδητοποιήσει ότι οι εκπαιδευτικοί δε μπορεί να είναι όμηροι των καθυστερήσεων και της ασυνεννοησίας μεταξύ Υπουργών, την ώρα που ασκούν το λειτούργημά τους καλύπτοντας εκπαιδευτικές ανάγκες σε όλη τη χώρα.

Η περίοδος των επικοινωνιακών τεχνασμάτων πρέπει να τελειώσει. Καλούμε το Υπουργείο να δώσει προτεραιότητα στην αντιμετώπιση των πραγματικών ζητημάτων της εκπαίδευσης και να σταματήσει τις σπασμωδικές ενέργειες που οδηγούν στην αποδόμησή της».

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews