Ελλάδα

Βούλτεψη: Με τη σκανδαλολογία απέφυγαν την ουσία

Βούλτεψη: Με τη σκανδαλολογία απέφυγαν την ουσία

«Αυτό που κυριάρχησε αυτές τις μέρες στο λαό, στην κοινή γνώμη, είναι η παραφιλολογία», δήλωσε από τη Βουλή η Σοφία Βούλτεψη.

«Ο Γκέμπελς έλεγε ότι δεν λέμε κάτι για να το πούμε αλλά για να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα. Δικαιώθηκε το αξίωμα του Γκέμπελς. Ετέθη από την αρχή το θέμα της σκανδαλολογίας, έφυγαν απο το μυαλό της κοινής γνώμης τα σημαντικά θέματα και αυτός ήταν ο στόχος», πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος και συνέχισε, αναφερόμενη στην καταγγελία του Γιάννη Δραγασάκη για τηλεφωνήματα εκδοτών που ακυρώνουν νόμους:

«Ζητήθηκαν ονόματα και στοιχεία, φυσικά και δεν δόθηκαν και σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι δεν πρόκειται τίποτε να δοθεί στη δημοσιότητα. Ετσι, όλο αυτό έγινε για να μην απαντήσει η αντιπολίτευση σε συγκεκριμένα θέματα: τι θα κανει με τον ΕΝΦΙΑ, αν θα σκίσει το μνημόνιο, τι θα κάνει με τους μετανάστες, αν θα μείνουμε ή θα φύγουμε στο ΝΑΤΟ».

Και κατέληξε: «Με το διαδίκτυο σήμερα, τα πιο τερατώδη ψέματα, όλες οι προβοκάτσιες μεταμορφώνονται σε λίγα λεπτά σε ειδήσεις.Σκοπός πάντα είναι η στοχοποίηση, η εξόντωση του πολιτικού αντιπάλου, η φίμωσή του κι έχουμε και τη λάσπη και τις προγραφές. Μόνο που οι προγραφές έχουν τελειώσει από την εποχή της Ρώμης. Η καινούργια λέξη για αυτό είναι φασισμός. Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Τα στρατόπεδα για τους διαφωνούντες»;

πηγή: newpost.gr

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews