Ελλάδα

Βράδυ μεταφέρθηκαν τα πράγματα της Ζωής από την Βουλή

Βράδυ μεταφέρθηκαν τα πράγματα της Ζωής από την Βουλή

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό των Νέων μπαίνει τέλος στην αναζήτηση γραφείου της απερχόμενης προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου καθώς βρέθηκε γραφείο γι αυτήν στην οδό Μητροπόλεως.

Την ερχόμενη Δευτέρα, δηλαδή την επομένη της εκλογής του Νίκου Βούτση ως νέου προέδρου και μετά την καθιερωμένη τελετή παράδοσης – παραλαβής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα μεταστεγαστεί σε τρία γραφεία (702, 703 και 705) στον έβδομο όροφο του εν λόγω κτιρίου. Σε αυτά, μέχρι πρότινος είχαν τις έδρες τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την περιφέρεια.

Όπως αναφέρει ο Μικροπολιτικός η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε το χατίρι στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και απάντησε με διακριτική άρνηση στην παραχώρηση του γραφείου με τον αριθμό 704.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το γραφείο είχε χρεωθεί στον Αλέξη Τσίπρα από την περίοδο που ανέλαβε επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν είχε εκλεγεί ακόμα βουλευτής.

Τέλος σύμφωνα με υπηρεσιακές πηγές του «Μικροπολιτικού», τα γραφεία είναι έτοιμα, αφού, όπως τουλάχιστον λέγεται στο κοινοβούλιο, το περασμένο Σάββατο το βράδυ μεταφέρθηκαν σε αυτά τα πράγματα της Κωνσταντοπούλου.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews