Εκδηλώσεις

Βράβευση για τον Dr. Raad AL-Hilli και τον Δρ. Κωνσταντίνο Κοπανιά από τον Ιρακινό Πρέσβη

Βράβευση για τον Dr. Raad AL-Hilli και τον Δρ. Κωνσταντίνο Κοπανιά από τον Ιρακινό Πρέσβη

Στα πλαίσια του Διεθνούς Αρχαιολογικού Συνεδρίου για την περιοχή του Κουρδιστάν, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, ο Πρέσβης του Ιράκ, κ. Μπουρχάν Τζάφ με τη σύζυγό του κα. Αν Τζάφ, παρέθεσαν δεξίωση στην πρεσβευτική κατοικία προς τιμήν του Δρ. Raad AL-Hilli και του Δρ. Κωσταντίνου Κοπανιά. Τα τιμώμενα πρόσωπα βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στην ελληνική και ιρακινή κοινότητα αντίστοιχα- ο Δρ. Raad AL-Hilli για την αφοσίωσή του στη φροντίδα των παιδιών με ειδικές ανάγκες και ο Δρ. Κωσταντίνος Κοπανιάς για την αρχαιολογική του έρευνα που αναδεικνύει την πολιτιστική κληρονομιά του Ιράκ.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν σύνεδροι του αρχαιολογικού συνεδρίου, μέλη του διπλωματικού σώματος και της ιρακινής κοινότητας στην Ελλάδα, καθώς και εκπρόσωποι σημαντικών ΜΚΟ, πολιτιστικών και φιλανθρωπικών φορέων.

Τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης
Ο ιατρός Dr. Raad AL-Hilli εργάζεται στο Π.Ι.Κ.Π.Α. Βούλας (Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες), ενώ ο Δρ. Κωσταντίνος Κοπανιάς είναι Λέκτορας Αρχαιολογίας Πολιτισμών Ανατολικής Μεσογείου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Υπεύθυνος της Αρχαιολογικής Έρευνας στην περιοχή του Κουρδιστάν.

 

 

Σχόλια

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews