Πολιτική

Ξεκινάει η ο διάλογος μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Ξεκινάει η ο διάλογος μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Ξεκινά από σήμερα η επαναπροσέγγιση διαλόγου μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, έπειτα από την ανταλλαγή επιστολών ανάμεσα στους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών θα γίνει σήμερα το απόγευμα στη Βουλή. Από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ, το παρόν θα δώσουν ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Αναγνωστάκης, και από την Προοδευτική Συνεργασία ο Στέφανος Μανίκας.

Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ θα εκπροσωπήσουν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Παναγιώτης Ρήγας, ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Νίκος Ανδρουλάκης, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Κυριάκος Πιερρακάκης, και ο εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Καρύδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν τα κοινά σημεία μεταξύ των επιστολών που έχουν σταλεί από τους Βενιζέλο και Κουβέλη. Από τη μεριά του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να τεθεί το ζήτημα της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας.

Ωστόσο η ΔΗΜΑΡ δε θα απαντήσει. Παράλληλα τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ θα προτείνουν τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στο δίκτυο που θα συγκροτηθεί από την Αγίου Κωνσταντίνου για την Κεντροαριστερά. Σε αυτό θα προσκληθούν κόμματα, κινήσεις αλλά και προσωπικότητες από αυτό το χώρο.

 

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews