Πολιτική

Ξεκίνησε η συζήτηση στη Βουλή

Ξεκίνησε η συζήτηση στη Βουλή

Ξεκίνησε στην ολομέλεια της Βουλής η τρίτη και τελευταία μέρα της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ -ο οποίος έχει καλέσει τους πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, στις 6 το απόγευμα. Την ώρα εκείνη αναμένεται να ανέβουν στο βήμα ο πρωθυπουργός, ο αρχηγός τηςε αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.

Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα, με ονομαστική φανερή ψηφοφορία. Υπενθυμίζεται ότι, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, υπέρ της πρότασης δυσπιστίας έχουν δηλώσει ότι θα ταχθούν, παρά τις επιφυλάξεις τους, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή, ενώ η ΔΗΜΑΡ θα ψηφίσει “παρών”. Από την χθεσινή συνεδρίαση, αξίζει να σημειωθεί και η δήλωση του Κώστα Σκανδαλίδη πως η κυβέρνηση δεν αξίζει την ψήφο εμπιστοσύνης, την οποίαν ωστόσο, εκείνος θα δώσει. “Παρών” πρόκειται να δηλώσουν στην τελική ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας προς την κυβέρνηση, οι ανεξάρτητοι βουλευτές, επικεφαλής του φορέα «Συμφωνία για μια Νέα Ελλάδα», Ανδρέας Λοβέρδος και Χρήστος Αηδόνης.

Κατά τη χθεσινή δεύτερη ημέρα της συζήτησης υπήρξαν έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης, μεγάλο μέρος των οποίων αφορούσαν και τις εξελίξεις στην ΕΡΤ, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Ραδιομέγαρο το απόγευμα.

Πηγή imerisia.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews