Επιστημονικά

Ξενοδοχείο παρέχει δωρεάν διανυκτέρευση σε όσους έχουν 10.000 ακόλουθους στο Instagram

Ξενοδοχείο παρέχει δωρεάν διανυκτέρευση σε όσους έχουν 10.000 ακόλουθους στο Instagram

Με τα social media να μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλο και πιο πολλών ανθρώπων, πολλές εταιρίες προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Μετά το ξενοδοχείο για τους φανατικούς χρήστες του Twitter, τώρα έρχεται το ξενοδοχείο του Instagram στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη προωθητική ενέργεια του ξενοδοχείου 1888 Boutique Hotel, που παρέχει μια δωρεάν διανυκτέρευση σε όποιον επισκέπτη του διαθέτει περισσότερους από 10.000 ακόλουθους. Όπως διευκρινίζεται από το ξενοδοχείο, η προσφορά αυτή θα λήξει όταν 50 επισκέπτες «εξαργυρώσουν» αυτό το προνόμιο.

Το ξενοδοχείο έχει, έτσι κι αλλιώς, μία ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο της φωτογραφίας, καθώς έχει πάρει το όνομά του (1888) από τη χρονιά που η Kodak κυκλοφόρησε την πρώτη της φωτογραφική μηχανή.

Το 1888 Hotel είναι διακοσμημένο με περισσότερες από 100 «Instagram» φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τους επισκέπτες του. Το ξενοδοχείο τρέχει επίσης ένα μηνιαίο διαγωνισμό που προσφέρει στον επισκέπτη που έχει τραβήξει την καλύτερη φωτογραφία από αυτό και την έχει ανεβάσει στο Instagram μία επιπλέον δωρεάν διανυκτέρευση.

Πηγή iefimerida.gr

Σχόλια

Επιστημονικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Επιστημονικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews