Ελλάδα

Ξουλίδου: Περιμένω εξηγήσεις για τη μη υπουργοποίησή μου

Ξουλίδου: Περιμένω εξηγήσεις για τη μη υπουργοποίησή μου

Η Σταυρούλα Ξουλίδου, μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm, είπε ότι οι αναρτήσεις του Δημήτρη Καμμένου, ήταν γνωστές στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ.

«Ηταν γνωστές οι αναρτήσεις του στο »Πόρτα-Πόρτα». Προσωπικά τις γνώριζα, αλλά όλοι τις ξέραμε. Θα έπρεπε να τις γνωρίζει και ο πρόεδρος. Ο Δημήτρης Καμμένος ήταν απομονωμένος από την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα, το είχε επιλέξει ο ίδιος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμη η κ. Ξουλίδου υπογράμμισε ότι οι απόψεις του Δημήτρη Καμμένου έχουν κάνει κακό στους ΑΝΕΛ και στον Πάνο Καμμένο, διότι ήταν η βασική αιτία που ο περισσότερος κόσμος κρίνει το κόμμα ως κομμάτι της ακροδεξιάς.

Απαντώντας στην ερώτηση για το αν ο Δημήτρης Καμμένος ενδέχεται να ανεξαρτητοποιηθεί και να πάψει να στηρίζει την κυβέρνηση, η κ. Ξουλίδου επισήμανε πως ουδείς γνωρίζει τι προτίθεται να κάνει, πάντως είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να παραμείνει βουλευτής.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η κυρία Ξουλίδου είπε πως το θέμα του Δημήτρη Καμμένου αν και έπρεπε να συζητηθεί εκτενώς μέσα στο κόμμα, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς προηγούνταν άλλα ζητήματα όπως η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης.

Τέλος σχολιάζοντας, το γεγονός ότι η ίδια δεν υπουργοποιήθηκε όπως της είχε υποσχεθεί ο Πάνος Καμμένος, τόνισε ότι εδώ και κάποιες ημέρες δεν έχει μιλήσει μαζί του.

«Περιμένω μια εξήγηση από τον Πάνο Καμμένο για να μάθω τι συνέβη», είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews