Κινηματογράφος

Το ζευγάρι του Fifty Shades ποζάρει στο EW

Το ζευγάρι του Fifty Shades ποζάρει στο EW

Ολοκληρώνεται σταδιακά (μένουν λίγοι ακόμα) το καστ των ηθοποιών που πλαισιώνουν την ερωτική ρομαντική ταινία Fifty Shades Of Grey και ήρθε η στιγμή για την μεγάλη φωτογράφιση. Η πρώτη απεικόνιση του πρωταγωνιστικού ζευγαριού ήρθε στο εξώφυλο του Entertainment Weekly που θα βγει στις 22 Νοεμβρίου 2013.

Ο Jamie Dornan και η Dakota Johnson ποζάρουν στον φακό με απόλυτο στυλ όπως περιγράφεται στα βιβλία. Η Dakota που θα ενσαρκώσει την Anastasia είναι πλέον καστανή, κάτι που φέρνει τον ρόλο της πιο κοντά στην ιδέα του βιβλίου. Ο Jamie από την άλλη μεριά εμφανίζεται με κοντοκουρεμένο μαλλί και προσεγμένο στυλ, με ελάχιστες διαφορές δηλαδή από ότι τον έχουν συνηθίσει και το χαρακτηριστικό αυστηρό και έντονο ύφος όπως περιγράφεται και στα βιβλία. Στην συνέντευξη της οποία θα μάθουμε περισσότερα σε μια εβδομάδα, γνωστοποιήθηκαν μερικές απόψεις των πρωταγωνιστών. Η νέα αυτή ταινία πρόκειται να τους δώσει αρκετή προβολή καθώς έχουν πουληθεί ήδη παγκοσμίως 90 εκατομμύρια αντίτυπα των βιβλίων. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 2 Δεκεμβρίου στο Βανκούβερ του Καναδά, ενώ η ταινία αναβάλλεται τελικά για παγκόσμια διανομή στις 13 Φεβρουαρίου 2015. Υπομονή σε όλους και ακολουθούν οι δηλώσεις των ηθοποιών:

«Προσποιούμουν πως δεν περίμενα την κλήση, αλλά το τηλέφωνο ήταν συνεχώς κοντά μου» ο Jamie Dornan πριν την ευχάριστη ανακοίνωση.

«Υπάρχει σίγουρα ο φόβος, αλλά πέρα από αυτό είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος» τα τωρινά συναισθήματα του Jamie για την ταινία.

Από την άλλη μεριά, η πρωταγωνίστρια Dakota Johnson θέλει να προσέχει την εμφάνιση της και όπως τόνισε: «Θέλω να φαίνομαι ωραία γυμνή». Να υπενθυμίσουμε πως η Dakota είναι η κόρη της Melanie Griffith και του  Don Johnson.

 

της Δανάης Σωπασή

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews