Αθλητικά

Ζήσης: «Είχα μεγάλο πείσμα!»

Ζήσης: «Είχα μεγάλο πείσμα!»

Το γύρισμα στο πόδι, δεν ήταν τίποτα μπροστά στο πείσμα του Νίκου Ζήση. που τόνισε πως πρέπει να μην πανηγυρίσουν και να μείνουν προσηλωμένοι στον στόχο της 8άδας.

«Είναι ακόμα μεγαλύτερη νίκη για εμάς που έχουμε φάει… πίκρα πολλά χρόνια με τους Ισπανούς. Από κει και πέρα για όσους ήμασταν για χρυσό μετάλλιο το Σάββατο το βράδυ, για όσους ήμασταν τη Δευτέρα το απόγευμα… δεν χρειάζεται να πω τι ήμασταν. Εμείς συνεχίζουμε. Όπως έχω πει από την αρχή, πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Όμως, δεν πανηγυρίζουμε χρειαζόμαστε ακόμα μία νίκη τουλάχιστον. Θα προσπαθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο να φτάσουμε στην οχτάδα», τόνισε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ για να συνεχίσει για το τι άλλαξε μέσα σε τρεις ημέρες:

«Είχαμε να ξοδέψουμε πολύ ενέργεια. H αλήθεια είναι ότι ντροπιαστήκαμε και πιστεύω ότι δείξαμε τον αθλητικό μας εγωισμό με τον σωστό τρόπο. Με τη δουλειά που έχουμε κάνει και με την αξία που έχουμε πιστεύω ότι αξίζαμε αυτή τη νίκη».

Όσο για τον τραυματισμό του: «Γύρισα λίγο το πόδι, αλλά όπως είπα και πριν όταν παίζεις κόντρα στην Ισπανία, μία ομάδα που έχουμε χρόνια να νικήσουμε… Είχα μεγάλο πείσμα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Συνεχίζουμε!».

 

 

πηγή: gazetta.gr /Βασίλης Παπαθεοδώρου

 

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews