Γνώμες

Ζώδια: Έρωτας με παντρεμένο;

Ζώδια: Έρωτας με παντρεμένο;

Είσαι ερωτευμένη με παντρεμένο; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει, αν θα χωρίσεις; Όλα είναι γραμμένα στον ουρανό! Ανάλογα με το ζώδιο του συντρόφου που θέλεις, θα δούμε και τι προοπτικές έχετε, αν είσαι ο έρωτας της ζωής του και αν σκοπεύει να μείνει τελικά μόνο με σένα. Έχεις αγωνία; Έλα να δούμε τι λένε τα άστρα!

 

Κριός

 

Αν τα έχεις με Κριό παντρεμένο, δεν πατάς σε στέρεο έδαφος. Ο κριός μπορεί να δείχνει ότι σε λατρεύει και να το εννοεί, αλλά παθιάζεται και ξεπαθιάζεται πολύ εύκολα. Ο ενθουσιασμός του είναι αληθινός, μπορεί και να αφήσει τη γυναίκα του, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις αν θα αφήσει κι εσένα αμέσως μετά! Πιο εύκολα θα χωρίσει αν η γυναίκα του είναι Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός και Αιγόκερως .

 

Ταύρος

 

Ο Ταύρος δεν χαλάει τη σχέση του και τον γάμο του με τίποτα. Αλλά δεν είναι και άπιστος. Άρα, για να έχει σχέση μαζί σου, είναι κάτι πολύ καθοριστικό, σοβαρό και σπουδαίο για τον ίδιον. Δεν παίζει παιχνίδια, σε αγαπάει και μάλλον είναι πολύ βαθύ το αίσθημα μεταξύ σας, αλλιώς δεν θα είχε καν κάνει σχέση εκτός γάμου. Εύκολα σχετικά θα χωρίσει αν η γυναίκα του είναι Λέων, Κριός, Σκορπιός, Τοξότης ή Υδροχόος .

 

Δίδυμοι

 

Ο Δίδυμος, δύσκολα παντρεύεται και εύκολα χωρίζει! Δεν λέμε, εύκολα μπορεί να αφήσει τη γυναίκα του για εσένα. Αλλά και εσένα θα σε αφήσει εύκολα, μην ξεγελιέσαι…Πρέπει να είσαι έτοιμη για εκπλήξεις όμορφες, αφού είσαι ερωτευμένη, αλλά να είσαι και έτοιμη να κάνεις πολλές προσπάθειες για να τον κρατήσεις μόνο με εσένα.  Θα χωρίσει την γυναίκα του πολύ εύκολα, αν είναι Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Τοξότης ή Ιχθύς.

 

Καρκίνος

 

Ο Καρκίνος νιώθει πολύ, μα πάρα πολύ άβολα όταν είναι σε άλλη σχέση, εκτός από τη νόμιμη. Για να είσαστε μαζί, πρώτον βασανίζεται πολύ από τύψεις προς την νόμιμη σύντροφό του, και δεύτερον σε θέλει πραγματικά. Το πιο πιθανό είναι να χωρίσει. Όταν όμως χωρίσει, θα νιώθει για καιρό άσχημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει. Θα χωρίσει σίγουρα αν η γυναίκα του είναι Κριός, Δίδυμος, Ζυγός, Τοξότης ή Υδροχόος.

 

Λέων

 

Ο Λέων, πολύ θα σε λυπήσω, δεν χωρίζει. Μπορεί να σε αγαπάει, αλλά είναι με τον τρόπο του πολύ πιστός στις παραδόσεις, δεν χαλάει μια μακροχρόνια σχέση ή έναν γάμο εύκολα. Μπορεί να τρελαίνεται για σένα, αλλά θα το σκεφτεί δυο και τρεις φορές για να χωρίσει, και πάλι να μην το αποφασίσει. Οι πιθανότητες να πάρει μια τόσο σημαντική απόφαση σχετικά πιο εύκολα, είναι η γυναίκα του να ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, του παρθένου, του Σκορπιού, του Αιγόκερου, του Υδροχόου, η στους Ιχθείς.

 

Παρθένος

 

Ο Παρθένος είναι από τα ζώδια που δεν χωρίζουν. Μπορεί να σε έχει ερωτευτεί πολύ, δεν υπάρχει αμφιβολία, γιατί είναι τρομερά ευαίσθητος κατά βάθος . Αλλά για να χωρίσει…χλωμό…Η περίπτωση να χωρίσει θα έρθει πολύ καιρό αφού θα είσαστε μαζί και μόνο αν φοβηθεί ότι θα σε χάσει. Και αυτό, λέμε, πολύ καιρό αφού έχετε σχέση. Πιο εύκολα χωρίζει τη γυναίκα του αν είναι κριός, Δίδυμος, Λέων, Τοξότης, υδροχόος και Ιχθείς.

 

Ζυγός

 

Ο Ζυγός ερωτεύεται παράφορα εκτός σχέσεως νόμιμης, αλλά δεν τολμάει να χωρίσει εύκολα, να το ξέρεις…Του είναι πολύ δύσκολο να αποκαλυφθεί ότι είναι άπιστος. Δεν λέει ψέματα ότι θέλει να χωρίσει, θέλει. Αλλά δεν μπορεί. Έχει τύψεις και ντρέπεται. Θα του είναι πιο εύκολο, εάν η γυναίκα του είναι Κριός, Αγόκερως, Καρκίνος, Αιγόκερως ή Ιχθύς.

 

Σκορπιός

 

Ο Σκορπιός, άμα σε έχει ερωτευτεί θα χωρίσει! Ειδικά αν στον τομέα του σεξ πάτε καλά έως τέλεια, είναι ήδη χωρισμένος! Πρόκειται για πιστό ζώδιο κανονικά. Άρα, δεν θα ήταν μαζί σου αν δεν υπήρχε και σοβαρός λόγος και σοβαρό αίσθημα μεταξύ σας. Θα κάνει μεγάλη σκηνή για να χωρίσει και για λίγο καιρό δεν θα μιλιέται. Πιο εύκολο έως πανεύκολο του είναι να χωρίσει εάν η γυναίκα του είναι Κριός, Δίδυμος, Λέων, Τοξότης και Υδροχόος.

 

Τοξότης

 

Ο Τοξότης μπορεί να βρεθεί σε εξωσυζυγική σχέση μάλλον εύκολα, γιατί ο γάμος, που τον σέβεται, πρέπει ταυτόχρονα να του κρατά το ενδιαφέρον . Αν δεν υπάρχει ένταση και είναι χλιαρά τα πράγματα, βγαίνει παραέξω. Όμως, το να χωρίσει δεν είναι τόσο εύκολο. Και να χωρίσει, πρέπει εσύ να είσαι αυτή που θα του κρατήσεις πια το ενδιαφέρον…Είπαμε, βαριέται εύκολα.  Χωρίζει πιο εύκολα αν η γυναίκα του είναι Ταύρος, Δίδυμος, Καρκίνος, παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως και Ιχθύς.

 

Αιγόκερως

 

Η σχέση με ένα Αιγόκερω είναι πολύ σοβαρό θέμα. Για να έχει κάνει απιστία σημαίνει ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα χωρίσει κιόλας…Όχι. Του είναι δύσκολο έως αδύνατον, γιατί φοβάται την κοινωνική κατακραυγή. Είναι πολύ τυπικός και δεν θέλει με τίποτα ούτε να χαλάσει την εικόνα του, ούτε να διακινδυνεύσει ένα σκάνδαλο. Θα χωρίσει κάπως πιο εύκολα αν η γυναίκα του είναι Κριός, Δίδυμος, Λέων, Ζυγός, Τοξότης ή Υδροχόος.

 

Υδροχόος

 

Ο Υδροχόος έχει τη φήμη του άπιστου, και είναι. Μπορεί να έχει παθιαστεί μαζί σου, αλλά μέχρι εκεί…Αν έχει παντρευτεί μια φορά, δεν σημαίνει ότι θέλει σε κάθε σχέση να νιώθει δεσμευμένος. Μια εξωσυζυγική σχέση είναι για τον Υδροχόο ένα ξέσπασμα, μια ανάσα ελευθερίας. Αν νομίσει ότι θέλεις κάτι περισσότερο, μπορεί και να σε χωρίσει. Τη γυναίκα του θα την χωρίσει δύσκολα, και μόνο αν ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, του Καρκίνου, του Λέοντα, της Παρθένου, του Σκορπιού ή του Αιγόκερου.

 

Ιχθείς

 

Οι Ιχθείς αγαπάνε πολύ το μυστήριο, την ένταση και τις πολλαπλές εμπλοκές. Απολαμβάνουν την αίσθηση του παράνομου έρωτα. Το αν θα χωρίσουν ή όχι έχει να κάνει με παρόρμηση της στιγμής. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Θα χωρίσει πιο εύκολα, σχεδόν αμέσως, αν η γυναίκα του είναι Κριός, Δίδυμος, Λέων, Παρθένος, Ζυγός ή Τοξότης.

 

 

Πηγή: oroskopos.tv

Σχόλια

Γνώμες

Περισσοτερα στην κατηγορια Γνώμες

Copyright © 2015-2016 Clevernews