Κοινωνία

Ζώδια: Hot παράνομα ζευγάρια!

Ζώδια: Hot παράνομα ζευγάρια!

Ποιοι είναι οι πιο hot, παθιασμένοι, τρελαμένοι συνδυασμοί του παράνομου έρωτα; Ποιο ζώδιο λιώνει για ποιο και πέφτει και στη φωτιά; Ποιος έρωτας σπάει όλα τα κοντέρ και όλα τα ταμπού; Ποιο ζώδιο δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται, ούτε υπολογίζει στις συνέπειες για να ζήσει έναν καυτό, τρελό έρωτα με αυτόν που του έχει πάρει το μυαλό; Πάμε να τα δούμε όλα τα ζευγάρια της παρανομίας που καίνε!

 

Κριός Με Ιχθύ – Φωτιά και κύματα!

 

Ένας ερωτικός συνδυασμός σκέτο φαινόμενο! Ο παρορμητικός και έντονα ερωτικός Κριός, όταν είναι σε παράνομη σχέση με το βαθύτατα αισθησιακό ζώδιο του Ιχθύ, δεν μπορεί να ξεκολλήσει! Μιλάμε για έναν παράδοξο και πολύ δυνατό συνδυασμό, ο πρώτος του ζωδιακού με το τελευταίο και φαρμακερό ζώδιο, που τα ξέρει όλα και παίζει την αποπλάνηση στα δάχτυλα! Ο Ιχθύς τρελαίνεται με τον έντονο έρωτα που του προσφέρει ο Κριός, δεν μπορεί να αντισταθεί στη σωματική δύναμη που νιώθει να τον κυκλώνει. Ο Κριός από την άλλη, υπνωτίζεται από τον Ιχθύ! Δεν τον νοιάζει αν είναι παράνομη η σχέση, τα τινάζει όλα στον αέρα για να απολαύσει λίγο ακόμα, έστω μια ώρα παραπάνω με το ψαράκι του!

 

Ταύρος με Αιγόκερω – Έρωτας Βαρύς!

 

Γη με Γη, να ερωτευτούν και τελειωμό να μην έχουν! Αυτά τα δύο ζώδια δεν κάνουν παράνομους δεσμούς κανονικά. Έχουν πολύ μετρημένη ζωή . Ναι, αλλά αν ερωτευτούν μεταξύ τους, και σχέση να έχουν, και γάμο να έχουν, χάνουν τον κόσμο! Είναι ένας συνδυασμός μεγατόνων, δίνει σεισμούς! Μπορεί να έχουν μια εξωτερική ζωή γεμάτη αξιοπρέπεια, αλλά ο αισθησιασμός του Ταύρου είναι δεδομένος. Από την άλλη ο Αιγόκερως είναι πάρα πολύ έντονος στο σωματικό επίπεδο. Οι δυο τους δεν μπορούν να ξεκολλήσουν, ακόμα και αν αυτό είναι επικίνδυνο κοινωνικά! Η δύναμή τους μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές και να παρασύρει άγριες καταστάσεις και πάθη! Λατρεύονται με το σώμα πρώτα και κύρια. Ο Αιγόκερως έχει ένα στοιχείο που μπορεί να κάνει τον Ταύρο να τρελαθεί και να αφηνιάσει, έχει κάτι ωραία και γοητευτικά πρωτόγονο επάνω του ο Αιγόκερως. Τέλος, ο Ταύρος τα δίνει όλα για αυτήν την παράνομη σχέση!

 

Δίδυμος με Σκορπιό – Τρέλα και Έρωτας!

 

Ο Δίδυμος με τον Σκορπιό είναι ένα αλλόκοτο ζευγάρι . Το επικοινωνιακό και ανάλαφρο ζώδιο του Διδύμου, όταν πέσει στα σκοτεινά δίχτυα του Σκορπιού, χάνει τα αυγά και τα πασχάλια! Ενώ είναι ένα ζώδιο συνηθισμένο να έχει το πάνω χέρι, χάνει και τη μιλιά του με τον υπνωτισμό που του προκαλεί ο Σκορπιός. Η λογική του λέει να απομακρυνθεί από αυτή τη σχέση, ειδικά αν είναι παράνομη, γιατί εκκρεμούν, από τη μεριά του Σκορπιού και παράφορες ζήλιες. Αλλά δεν μπορεί, δεν μπορεί να φύγει! Ο σκορπιός πάλι, λατρεύει τον Δίδυμό του με τη λατρεία που έχει ένας κυνηγός για το θήραμα, μπορεί να είναι μεγάλο πάθος αυτό, όχι αστεία! Ο Σκορπιός τρελαίνεται με το πόσο ελεύθερος είναι ο Δίδυμος και θέλει να τον καθυποτάξει οπωσδήποτε. Και το καταφέρνει με την τρομερή του σεξουαλική λαγνεία!

 

Καρκίνος με Ζυγό – Έρωτας και Εγκατάλειψη!

 

Ένας δύσκολος συνδυασμός, που αν τύχει και βρεθούν σε παράνομο δεσμό, θα πηγαίνουν και θα έρχονται συνέχεια, χωρίς να μπορούν να χωρίσουν ποτέ! Ο καρκίνος τα παίρνει όλα βαριά, ερωτεύεται πολύ. Η ελαφρότητα του Ζυγού, κανονικά δεν του ταιριάζει. Ναι, αλλά τον γοητεύει η ομορφιά του, τον υπνωτίζει! Ο Ζυγός από την άλλη, δεν μπορεί το βαρύ ψυχολογικό κλίμα του Καρκίνου, αλλά αν τον αγαπήσει, θα τον αγαπήσει αφόρητα! Ο έρωτας μεταξύ τους έχει κάτι το τραγικό, το βαθιά συναισθηματικό. Ακόμα και ο Ζυγός, που συνήθως παίζει τον έρωτα, συνταράσσεται από τη δύναμη της αγάπης του Καρκίνου. Στην πραγματικότητα, μόνο παράνομο δεσμό κάνουν! Κανονικά, δεν θα βρίσκονταν ποτέ!

 

Λέων με Τοξότη – Λαβωματιά και ηδονή!

 

Ο Λέων με τον Τοξότη, κανονικά ταιριάζουν πάρα πολύ! Αν τους τα φέρει ανάποδα η ζωή και βρεθούν ενώ είναι ήδη ένας από τους δύο δεσμευμένος, ή και οι δύο, υποφέρουν! Ο Τοξότης είναι πιο έμπειρος στον ζωδιακό κύκλο από τον λέοντα, με κατασταλαγμένη τη φωτιά του. Ακριβώς γι’ αυτό δεν έχε πρόβλημα να δώσει τα πρωτεία στον Λέοντα, που τόσο τα χρειάζεται! Πόσο υποφέρει ο Λέοντας να χωρίζει με τον Τοξότη του, δεν περιγράφεται! Είναι ταινία! Και πόσο χτυπιέται μόνος του ο Τοξότης, χωρίς να θέλει να πληγώσει το λιοντάρι του, πάλι δεν λέγεται! Είναι από τις πιο φλογερές παράνομες σχέσεις! Όταν είναι μαζί, όλος ο κόσμος είναι όμορφος. Όταν πρέπει να χωρίσουν γιατί έχουν τις υποχρεώσεις τους, πονάνε σωματικά. Ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός και τόσο σπαρακτικός, που δεν υπάρχει όμοιός του.

 

Παρθένος με Υδροχόο – Φλόγα από τον Πάγο!

 

Ο Παρθένος με τον Υδροχόο δεν θεωρούνται καλό ερωτικό ταίριασμα . Αν όμως βρεθούν σε παράνομο δεσμό, είναι το κάτι άλλο! Δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλον! Ο λόγος είναι πολύ ιδιόρρυθμος, όπως τα πάντα με αυτά τα δύο ζώδια. Η εγκεφαλικότητά τους, στήνει μια τρελή ερωτική παγίδα, στην οποία πέφτουν και οι δυο! Ο Παρθένος, όπως και ο Υδροχόος,  παριστάνουν τους ψυχρούς, για να μην καταλάβουν οι άλλοι την φωτιά που τους καίει. Ναι, αλλά μεταξύ τους δεν πιάνει το κόλπο! Ο ένας αναγνωρίζει στον άλλον τη φλόγα μέσα από τον πάγο, και τρελαίνεται! Μπορούν να φτάσουν σε πολύ παράφορες καταστάσεις, που μόνον οι δυο τους ξέρουν πόσο κοντά είναι με ένα είδος ψυχικού θανάτου…Δεν μπορούν να χωρίσουν μεταξύ τους, ακόμα και αν η λογική λέει πως αυτή η σχέση θα καταστρέψει την καλή τους εικόνα.

 

πηγή: oroskopos.tv

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link